Esti aici
Acasa > Evenimente > Panică la bordul unui avion pe aeroportul din Sibiu. Aeronava a aterizat de urgenţă, iar cursa a fost anulată!

Panică la bordul unui avion pe aeroportul din Sibiu. Aeronava a aterizat de urgenţă, iar cursa a fost anulată!

Panică la bordul unui avion care a decolat de pe aeroportul din Sibiu şi se îndrepta către Dortmund (Germania). Aeronava a aterizat de urgenţă la Sibiu, iar cursa a fost anulată.

Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, la ora 07.15, după ce avionul care a decolat de pe aeroportul din Sibiu ar fi lovit o pasăre.

Piloţii au decis să aterizeze tot pe aeroportul din Sibiu, iar toţi pasagerii au fost debarcaţi.

Reprezentanții Aeroportului din Sibiu au declarat că vor fi stabilite soluții pentru pasageri, în funcție de posibilitățile operatorului.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Sibiu (AIS), zborul Sibiu – Dortmund, operat de Wizz Air, s-a întors după aproximativ o jumătate de oră de la decolare, pentru că ar fi lovit o pasăre.

„Zborul Sibiu – Dortmund W6 3773 a decolat de la Aeroportul Internațional Sibiu astăzi (vineri – n.r.), la ora 07.15 oră locală, însă la scurt timp după decolare aeronava a lovit o pasăre, motiv pentru care pilotul, în baza procedurilor și a competențelor sale, a decis să se întoarcă pe aeroportul din Sibiu. Aeronava s-a reîntors în siguranță pe aeroportul sibian și a aterizat la ora locală 07.50”, se arată într-un comunicat al Aeroportului Internaţional Sibiu.

Lasă un răspuns

Top