Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscopul lunii Iulie 2018. Noroc in dragoste, castiguri financiare si aventuri de neuitat

Horoscopul lunii Iulie 2018. Noroc in dragoste, castiguri financiare si aventuri de neuitat

Horoscop Iulie 2018. A doua lună de vară vine cu o mulțime de evenimente interesante. Este timpul să luaţi lucrurile în propriile mâini și să încercaţi să controlaţi tot ce se întâmplă. Stelele promit emoţii pozitive şi garantează pentru oportunităţi majore de a vă schimba statutul financiar.

Nu vă temeți de responsabilitate; oricine nu este gata să facă un pas înainte și să accepte consecințele nu va putea să avanseze și să obțină ceea ce dorește. Bazaţi-vă pe emoţii şi instincte şi daţi curs imaginaţiei. S-ar putea să aveţi mai mult noroc.

Citeste si: Horoscop 18 iulie 2018. Bani, dragoste furată și un secret șocant
Horoscop iulie 2018 Berbec
O perioadă extrem de profitabilă în sfera afacerilor, dar nu aşteptaţi totul pe tavă. Lucrurile bune vor veni după multă muncă şi mult efort. V-aţi putea gândi la extinderea afacerii sau la reorganizarea ei, precum şi la implementarea unor proiecte poate riscante, dar care ar putea aduce beneficii considerabile dacă sunt duse la bun sfârşit.

În această lună încercaţi să vă schimbaţi temperamentul, orgoliul şi încăpăţânarea nu au ce căuta atunci când lucraţi în echipă, iar dacă situaţia la serviciu devine tensionată: nu vă oferă o stare psihică bună şi nici măcar un salariu decent, ar trebui să vă gândiţi la un alt job, poate chiar în alt domeniu.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, lucrurile stau mai bine decât v-aţi fi aşteptat în această lună. Jumătatea dvs vă va susţine atunci când veţi lua decizia de a vă reapuca de un hobby demult uitat şi chiar se va oferi să vă însoţească pentru a petrece timpul împreună. Evitaţi conflictele, iar atunci când nu vă convine un anumit lucru, încercaţi să discutaţi calm şi cu mult tact, pentru a nu pune pe nimeni într-o poziţie de disconfort, poate din pură neînţelegere.

Horoscop iulie 2018 Taur
Iulie 2018 nu este o lună favorabilă pentru afaceri. Fiţi foarte atent cu cine vă aliaţi, cine sunt prietenii, dar mai ales duşmanii dvs. Sunt şanse foarte mari ca una dintre persoanele apropiate din anturajul dvs să vă facă rău, din pură invidie şi gelozie.

Dacă deţineţi o afacere personală, ţineţi nivelul acesteia ridicat, anticipaţi paşii rivalilor şi asiguraţi-vă că aveţi întotdeauna un „plan B”. Lucrurile s-ar putea la un momentdat să nu meargă conform aşteptărilor şi va trebui să luaţi o decizie esenţială viitorului carierei dvs.

În sfera iubirii, Taurul va avea parte de multe amintiri plăcute şi de neuitat. Dacă sunteţi singur, atunci bazaţi-vă pe emoţii, lăsaţi-vă citiţi de cei din jur dacă aveţi încredere şi ieşiţi din zona de confort, dar doar dacă vă simţiţi în largul dvs. Dacă aveţi o familie, atunci este momentul să ieşiţi din casă şi să faceţi lucruri noi. Poate o vacanţă?

Horoscop iulie 2018 Gemeni
Cei aflaţi sub acest semn zodiacal nu o duc prea bine în luna Iulie. Prea mult stres, prea multe situaţii de rezolvat, iar energia lor este epuizată. Încercaţi să luaţi lucrurile pas cu pas, să faceţi curăţenie în viaţă, printre prieteni sau în relaţia amoroasă.

La capitolul afaceri veştile sunt puţin mai bune. Aţi putea avansa în carieră dacă lucraţi într-o companie care nu vă aparţine, iar dacă aveţi propria afacere aveţi şansa ca munca pe care aţi depus-o şi sacrificiile pe care le-aţi făcut în timp să dea în sfârşit rezultate.

Aveţi grijă în dragoste. Aveţi toate şansele să daţi lovitura, dar rămâneţi vigilenţi şi atenţi cu persoanele din jur. Dacă aveţi deja o familie, încercaţi să nu porniţi conflicte fără sens, ci din contră, să abordaţi cu tact şi calm neînţelegerile care apar între membrii familiei. Nu puneţi paie pe foc, dacă nu vreţi să porniţi un adevărat război.

Horoscop iulie 2018 Rac
Probleme la muncă? Da, este posibil să aveţi parte de anumite conflicte de interes. Puteţi cere sfaturi, dar cel mai bine ar fi să vă bazaţi pe propriile sentimente. Să nu vă mire dacă unul dintre colegii dvs vă va deveni brusc oponent. Nu vă lăsaţi doborât, munciţi din greu pentru ceea ce meritaţi şi nu daţi curs neînţelegerilor, de orice natură. Dacă aveţi şansa de a schimba ceva în cariera dvs, nu mai staţi pe gânduri sau veţi pierde oportunitatea.

Neînţelegeri apar şi în cadrul familiei, mai ales în relaţia amoroasă, dar veţi găsi scăpare dacă veţi înţelege pe deplin situaţia şi veţi acţiona în consecinţă. Amintiţi-vă un lucru: cine vă iubeşte, vă apreciază aşa cum sunteţi: cu defecte şi calităţi. Ar trebui să plecaţi într-o vacanţă, departe de oraş şi aglomeraţie. Puţină linişte nu strică niciodată, mai ales că atunci când vă veţi întoarce, veţi avea nu numai bateriile încărcate, ci şi o relaţie mai strânsă de cuplu.

Horoscop iulie 2018 Leu
Luna Iulie anunţă victorii semnificative în sfera afacerilor pentru cei aflaţi sub acest semn zodiacal. Este o perioadă excelentă pentru implementarea unor noi proiecte, care mai de care mai interesante. Dacă primiţi oferte pentru formarea unor noi alianţe, nu ar trebui să le ignoraţi, ci măcar să le luaţi în considerare. Poate merită să le acordaţi o şansă.

Burlacii din această zodie au ocazia de a-şi schimba mai multe aspecte din viaţă, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Fiţi sociabil, comunicativ şi cel mai important, sincer, atât cu dvs, cât şi cu cei din jur. Dacă nu respectaţi aceste mici reguli, nime ni nu vă va oferi vreo şansă. De asemenea, ar trebui să vă gândiţi că s-a cam terminat cu joaca şi este cazul să vă întemeiaţi o familie sau o relaţie serioasă.

Horoscop iulie 2018 Fecioară
Luna Iulie va trece pe lângă Fecioară ca orice altă perioadă plictisitoare şi lipsită de evenimente surprinzătoare.

Succesul în afaceri va depinde în mare parte de felul în care acţionaţi în prezenţa colegilor, a şefului, precum şi a asociaţilor. Trebuie să vă stabilţi clar priorităţile, să vă găsiţi noi aliaţi, dar să nu-i uitaţi nici pe cei vechi, căci altfel există posibilitatea ca ei să se întoarcă împotriva dvs.

Dragostea va fi destul de diversă şi chiar interesantă pentru cei aflaţi sub acest semn zodiacal. Aţi putea pleca într-o aventură departe de oraş, împreună cu o persoană care, la final, ar putea să vă demonstreze că merită o şansă. Cine ştie, poate totul se va transforma într-o frumoasă poveste de dragoste.

Horoscop iulie 2018 Balanţă
O lună a schimbării pentru cei aflaţi sub acest semn zodiacal. Ar trebui să lucraţi la capitolul furie, temperamentul vulcanic pe care îl aveţi nu vă aduce cinste. Învăţaţi să vă temperaţi şi să trataţi totul cu diplomaţie.

La muncă va trebui să depuneţi mai multe eforturi, dar nu vă temeţi, beneficiile vor apărea imediat. Dacă deţineţi propria afacere, v-aţi gândit oare să o extindeţi? Să vă găsiţi aliaţi de încredere şi să aduceţi un aer de prospeţime prin idei noi şi neconvenţionale? Gândiţi-vă la asta, n-aveţi nimic de pierdut.

Viaţa amoroasă stagnează, dar astfel aveţi destul timp să vă puneţi ordine în gânduri şi să vă decideţi dacă anumite persoane merită iertarea dvs.

Horoscop iulie 2018 Scorpion
În această lună aveţi şansa să ajungeţi la o etapă importantă în afaceri, puteţi avansa sau câştiga anumite beneficii improtante pentru cariera viitoare. Acceptaţi proiecte riscante şi nu lăsaţi treaba în mâna colegilor. Dacă voi o puteţi face, de ce să leneviţi? Demonstraţi-vă talentele şi faceţi o impresie bună în faţa şefului.

Deşi aveţi tendinţa să vă încredeţi în toţi şi să urmaţi părerile oamenilor ca într-o turmă de oi, în această perioadă este cazul să puneţi piciorul în prag, să vă bazaţi pe propriile credinţe şi să acţionaţi în consecinţă. Dacă întâmpinaţi conflicte cu anumite persoane care nu sunt de acord cu dvs, nu este nicio dramă! Este normal ca anumite persoane să nu creadă acelaşi lucru ca şi voi, dar până la urmă asta ne diferenţiază şi ne face speciali. Gândiţi-vă la acelaşi lucru şi în relaţia de cuplu şi nu mai aşteptaţi ca lucrurile să vă vină pe tavă pentru că partenerul dvs ar trebui să ştie din start ce vă doriţi. Vorbiţi deschis şi eliminaţi neînţelegerile care chiar nu îşi au rostul.

Horoscop iulie 2018 Săgetător
O perioadă de neuitat pentru cei aflaţi sub acest semn zodiacal şi foarte bună atât pentru creșterea personală, cât și pentru cea profesională.

La muncă există posibilitatea să aveţi parte de câteva conflicte, dar nu vă faceţi griji, nu vă vor afecta pe termen lung. De asemenea, dacă în trecut aţi rezolvat anumite proiecte care au adus un beneficiu companiei, vă puteţi aştepta la surprize plăcute din partea şefilor.

În dragoste vă veţi simţi ca nişte adevăraţi cuceritori. Totuşi ar trebui să fiţi cu băgare de seamă în alegerile pe care le faceţi, pentru a nu avea de pierdut ulterior. Nu este o lună benefică pentru a pleca în vacanţă, dar doar pentru că aveţi şansa unor oportunităţi de nerefuzat la serviciu care ar schimba în bine venitul pe care îl aduceţi acasă.

Horoscop iulie 2018 Capricorn
Capricornii ar putea începe o nouă relaţie amoroasă. Dacă vă hotărâţi să faceţi pasul cel mare, veţi avea parte de clipe de neuitat, deşi nu vă gândiţi că totul ar putea dura o veşnicie şi veţi trăi fericiţi până la bătrâneţe. S-ar putea să fie vorba de o poveste de dragoste de-o vară, dar chiar şi aşa, ce aveţi de pierdut?

Sfera afacerilor este destul de promiţătoare, dacă renunţaţi la orgolii şi nu vă implicaţi în conflicte, mai ales dacă acestea nu vă privesc. Este o lună bună pentru investiţii mari, dar fiţi cu băgare de seamă. Nu riscaţi prea mult, dacă nu sunteţi siguri de şansele de câştig.

Horoscop iulie 2018 Vărsător
Veşti în general bune pentru Vărsător. Noi începuturi, amintiri preţioase, poate chiar o mărire de salariu sau un alt job mai bine plătit. Nu exageraţi în cercul de prieteni, ei vă cunosc deja foarte bine, deci nu are rost să încercaţi să păreţi ceva ce nu sunteţi.

Sunteţi sfătuit să nu plecaţi într-o vacanţă acum, aveţi ocazia unor oportunităţi de afacere de care aveţi multă nevoie aşa că aţi putea să amânaţi puţin aventura cu familia şi să vă concentraţi mai mult în sfera afacerilor. S-ar putea să aveţi multe de câştigat.

Horoscop iulie 2018 Peşti
Perioada pe care aţi aşteptat-o atât de mult a sosit în sfârşit. Relaxare, linişte şi persoane interesante pe-aproape. Bine, nici chiar aşa.

Peştii au de semnat contracte importante în această lună şi trebuie să depună mai mult efort la serviciu. S-ar putea să aveţi un conflict tocmai cu şeful aşa că lucraţi la orgoliu, la mânie şi încăpăţânare, altfel lucrurile ar putea să decaleze dramatic. Dacă nu vă mai simţiţi bine în acest mediu, aţi putea lua în considerare un nou job.

În ceea ce privește sfera iubirii, aveți parte de o perioadă calmă și pașnică. Ați putea merge într-o vacanță cu familia, unde, dacă lăsaţi departe grijile legate de muncă, veţi experimenta o groază de momente unice alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Top