Esti aici
Acasa > Evenimente > DOLIU în sportul românesc: Un multiplu campion a făcut infract, la numai 36 de ani

DOLIU în sportul românesc: Un multiplu campion a făcut infract, la numai 36 de ani

Multiplul campion la tir şi fost component al loturilor naţionale ale României, Gabriel Deaconu, a decedat, joi, la doar 36 de ani în urma unui infarct, anunţă Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti.

”Familia sportului dinamovist a primit astăzi o veste năprasnică. Gabriel Deaconu, unul dintre exponenţii secţiei de tir din ultimele două decenii, s-a stins fulgerător din viaţă la vârsta de numai 36 de ani. Un infarct miocardic i-a întrerupt zborul în această lume. În urma lui Gabriel Deaconu au rămas o soţie, doi copii şi un ocean de regrete. Dumnezeu să-l odihnească”, a anunţat CS Dinamo.

”Suntem înmărmuriţi. A fost un om extraordinar, un prieten adevărat, dar urmărit permanent de ghinioane. Singur pe lume, fără părinţi, a muncit enorm pentru a-şi face un rost în viaţă. În ultimul timp se mutase la Timişoara. Din punct de vedere sportiv a fost cel mai bun trăgător din poziţia culcat pe care l-am văzut în carieră. Venea la poligon după două luni de pauză şi trăgea perfect”, a declarat campioana europeană Laura Coman.

Gabriel Deaconu (foto, pe locul I) s-a născut pe 25 august 1981 la Bucureşti. După o scurtă ucenicie la Olimpia, s-a alăturat în 1999 secţiei de tir de la CS Dinamo, scrie news.ro.

Continuarea pe: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Top