Esti aici
Acasa > Evenimente > Jean-Claude Juncker spune că nu alcoolul l-a făcut să nu se mai țină pe picioare la summit-ul NATO – video

Jean-Claude Juncker spune că nu alcoolul l-a făcut să nu se mai țină pe picioare la summit-ul NATO – video

Ori aerul „tensionat” al summit-ului NATO de la Bruxelles, ori chiar niște tării alcoolice l-au făcut pe președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, să fie protagonistul unor scene ce pot fi considerate cel puțin inedite, dacă nu chiar ridicole pentru poziția pe care o ocupă…

Jean-Claude Juncker spune că nu alcoolul l-a făcut să nu se mai țină pe picioare la summit-ul NATO – video

Junker a fost filmat în timp ce întâmpină probleme serioase în a-și menține echilibrul, fiind ajutat de alți lideri europeni, care l-au sprijinit, pentru a-și menține poziția verticală și pentru a coborî mai multe scări, notează Euronews.

Jean-Claude Juncker a fost surprins împletincindu-se la Summitul NATO. El a fost ajutat imediat de alți lideri, atât pentru a se ține pe picioare, cât și pentru a coborî mai multe scări, după cum se vede în imagini.

Nu este pentru prima oară când președintele Comisiei Europene este surprins într-o astfel de ipostază.

Președintele Comisiei Europene susține că nu a fost o problemă legată de consumul de alcool, ci că în realitate suferă de sciatică, o afecţiune care se manifestă prin dureri în întreg membrul inferior şi ale cărei simptome se manifestă de obicei doar pe o parte a corpului, ceea ce afectează mişcările.

Lasă un răspuns

Top