Esti aici
Acasa > Curiozitati > Povestea lui Puff te va IMPRESIONA până la lacrimi. O dată în viaţă se întâmplă să întâlneşti un aşa câine

Povestea lui Puff te va IMPRESIONA până la lacrimi. O dată în viaţă se întâmplă să întâlneşti un aşa câine

n fiecare zi animalele sun abandonate și lăsate în voia sorții pe străzi. Acum este momentul ca acei care iubesc animalele să meargă să adopte, iar echipa Animal Zoo sprijină vietățile lăsate voit pe străzi cu o campanie amplă de încurajare a adopţiilor de animale, numită „Adoptă un suflet”.

Recent, Marius Chirca, fondatorul Centrului de Adopții Kola Kariola, a prezentat povestea unui cățel abandonat și încearcă să-i găsească un nou stăpân. Chiar dacă este orb, Puff s-a adaptat perfect la viață:

„In seara asta e randul lui Puff sa-si spuna povestea…din pacate, una foarte trista. Puff a fost adus si lasat la adapost de un padurar, pe motiv ca il bat bracii lui.

Sincer, nu stiu exact prin ce a trecut in cei 7 ani de viata si ce a patimit, dar la noi a ajuns cu traume foarte foarte mari. Minunea s-a intamplat cand o fata minunata s-a oferit sa-l tina in foster 🙂 in prima zi nu s-a miscat din locul lui..era pur si simplu terorizat de tot ce se intampla in jurul lor, dar acum este gata sa plece acasa. Ulterior am aflat si motivul traumei lui. Este complet orb! Cumva i-au trebuit doar cateva zile sa invete noua casa si locurile pe unde merge la plimbare si totul a fost perfect pentru el.

Puff s-a relaxat, e iubitor si ii place sa pozeze. Merge foarte bine in lesa si nu isi face nevoile in casa…ce sa va mai zic, e un gentledog 🙂

Maria, fata care il tine in foster, a fost cu el la medic si i-a facut toate analizele. Puff in rest e sanatos, nu are nici un fel de alta problema medicala. S-a adaptat va viata fara vedere si se descurca perfect.

Lasă un răspuns

Top