Esti aici
Acasa > Curiozitati > Fiscul prezintă lista neregulilor pentru care nu va mai aplica imediat amenzi

Fiscul prezintă lista neregulilor pentru care nu va mai aplica imediat amenzi

Lista de contravenții care intră sub incidență Legii prevenirii, avizată și intrată în vigoare la începutul acestui an, include și foarte multe nereguli care intră sub incidență inspectorilor ANAF. Profit. ro a solicitat Fiscului să intocmească o listă cu situațiile în care inspectorii nu vor mai acordă imediat amenzi, la prima neregulă, ci vor acordă o perioadă pentru că problemele să fie rezolvate. Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anuntată cu mult înainte pe Profit Insider Guvernul a adoptat lista de contravenții la începutul lunii februarie.

Conform Legii prevenirii, o firmă va primi în aceste situații doar un avertisment, impreună cu un plan de remediere înmânat de inspector. În termen de maximum 10 zile de la data expirării termenului de remediere, autoritatea publică trebuie să reia controlul și să verifice dacă problemele semnalate au fost remediate.

Lista contravențiilor pentru care Fiscul va aplică Legea prevenirii, așa cum a fost transmisă Profit. ro de către ANAF, care poate fi citită și în continuarea știrii În conformitate cu HG. 33/2018 din 25 ianuarie 2018 privind stabilirea contravențiilor care intră sub incidență Legii prevenirii, precum și a modelului planului de remediere, actele nomative ce intră sub incidență legii prevenirii sunt:

Lasă un răspuns

Top