Esti aici
Acasa > Evenimente > Fetita de 2 ani disparuta la Hodod, in Satu Mare, a fost gasita dupa 20 de ore de cautari. Micuta cazuse din caruta, pe un deal

Fetita de 2 ani disparuta la Hodod, in Satu Mare, a fost gasita dupa 20 de ore de cautari. Micuta cazuse din caruta, pe un deal

Fetiţa de 2 ani dispărută la Hodod, în Satu Mare, a fost găsită după 20 de ore de căutări. Micuţa căzuse din căruţă, pe un deal

Fetiţa de 2 ani dispărută la Hodod, în Satu Mare, a fost găsită după 20 de ore de căutări. Micuţa căzuse din căruţă, pe un deal.

Copila a fost găsită de către tatăl ei în câmp, duminică dimineaţă, în jurul orei 7:00. Familia şi sătenii au căutat-o toată noaptea. Starea de sănătate a copilei este bună. Un echipaj de la Ambulanță a fost trimis la fața locului pentru a evalua situația.

O copilă de doar 2 ani a căzut din căruţa tatălui şi a dispărut de parcă a înghiţit-o pământul. Zeci de oameni au căutat-o 20 de ore. Fetiţa, din localitatea sătmăreană Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, a fost dată dispărută sâmbătă.

Părinţii au anunţat autorităţile după câteva ore. „Tatăl a început să caute şi din păcate nu a sunat la 112, câteva ore. După ce a sunat, au venit poliţiştii, au venit oamenii din sat, după care m-au anunţat şi pe mine. Am căutat peste tot.”, a declarat Francisc Balog, primarul din Hodod.

Zeci de poliţişti, pompieri şi jandarmi au împânzit dealurile din Hodod, în căutarea fetiţei. „A avut o fustiţă micuţă, dar… O fustiţă neagră, aşa şi în capul gol, un păr negru. Avea aşa, o bluziţă albuţă. Şi o fustiţă aşa, micuţă, până aici numai.”

Lasă un răspuns

Top