Esti aici
Acasa > Curiozitati > Miracol la Hodod, în Satu Mare. Narcisa are doar doi ani şi a supravieţuit 20 de ore singură pe câmp. Zeci de oameni au căutat-o toată noaptea

Miracol la Hodod, în Satu Mare. Narcisa are doar doi ani şi a supravieţuit 20 de ore singură pe câmp. Zeci de oameni au căutat-o toată noaptea

Miracol la Hodod, în Satu Mare. Narcisa are doar doi ani şi a supravieţuit 20 de ore singură pe câmp. Zeci de oameni au căutat-o toată noaptea

Miracol la Hodod, în Satu Mare, acolo unde Narcisa, care are doar doi ani, a supravieţuit 20 de ore singură pe câmp. Zeci de oameni au căutat-o toată noaptea, după ce fetiţa, care abia vorbeşte, a căzut din căruţa tatălui.

Până să îşi dea omul seama că nu mai are copila în căruţa plină de fiare vechi, Narcisa, aşa cum o strigă familia, deşi în acte o cheamă Andreea, nu mai era. Tatăl, mama, alte rude, au ănceput să o caute cu disperare pe câmp. Abia după mai bine de 4 ore, sâmbătă în jurul orei 16:30, s-au gândit să alerteze şi autorităţile.

Au urmat ore întregi de căutare disperată, pe câmpurile de lângă satul Hodod. Nici urmă de micuţă: „Pe iarbă nici nu poate merge, doi ani avea.”, plângea mama Narcisei. Şi, totuşi, în câteva clipe, copila a dispărut fără urmă.

Zeci de poliţişti, pompieri şi jandarmi au împânzit dealurile din Hodod, în căutarea fetiţei. „A avut o fustiţă micuţă, dar… O fustiţă neagră, aşa şi în capul gol, un păr negru. Avea aşa, o bluziţă albuţă. Şi o fustiţă aşa, micuţă, până aici numai.”, încercau cei care o cunoşteau să ofere cât mai multe indicii.

Tatăl fetiţei se temea de ce e mai rău: „Cineva mi-a luat-o. Ştii că dacă spui: uite domnule, am venit din Dej până aici şi aici am observat că nu e. Nu, că acolo unde îmi e calul, acolo, un pic mai înainte a fost fătuca. A vrut să vină după mine.”

Tot tatăl a fost cel care a găsit-o, duminică de dimineaţă, înainte de ora 7. Narcisa i-a sărit în braţe. Supravieţuise o jumătate de zi în soare, apoi o noapte, fără mâncare, fără apă, fără să ştie încotro să se îndrepte. Un adevărat miracol.

Un miracol care se citeşte în ochii micuţei fericită ca e din nou în braţele tatălui.

Lasă un răspuns

Top