Esti aici
Acasa > Curiozitati > VIDEO ULUITOR: Traian Basescu a facut PSD-istii din Sala de Plen, sa rada la Motiunea De Cenzura

VIDEO ULUITOR: Traian Basescu a facut PSD-istii din Sala de Plen, sa rada la Motiunea De Cenzura

Dacă de la 1 iulie doamna Dăncilă intră în scenaă, de la 1 ianuarie 2019 intră tot Guvernul. După cum știți, Consiliul Uniunii Europene are 10 Consilii, care sunt conduse de miniștrii din Guvernul țării care asigură președinția.

Traian Băsescu a avut un discurs savuros în Parlament, atât de savuros încât până și cei de la PSD au râs, în ciuda faptului că Traian Băsescu le mitralia Guvernul. Băsescu s-a întrebat dacă miniștrii precum Dănuț Andrușcă sau Valentin Popa vor putea să asigure conducerea Consiliilor din care vor face parte, având în vedere că România va prelua președinția UE de la 1 ianuarie 2019.

”Am să vă vorbesc despre viitorul apropiat, ceea ce explică nevpia ca acest Guvern să fie înlăturat.

Credeți că doamna Dăncilă va putea să stea alături de cancelarul austriac și să discute problema Brexit? Dar despre proiectele strategice ale UE credeți că va putea aibă vreo idee?

Am să vă dau un exemplu: Consiliul UE pentru Transporturi. Cum va face față domnul Șova să vorbească despre problemele de infrastuctură ale UE, din moment ce el nu a fost în stare să construiască un kilometru de autostradă în România.

Mai avem Consiliul Economic. Vi-l imaginați pe Dănuț Andrușcă în capul mesei cu toți miniștrii UE vorbind despre problemele economice ale Uniunii Europene.

Vă mai spun un Consiliu: Consiliul pe Educație. Cum credeți că îl va prezida ministrul ”pamblică”, când el nu este în stare să rezolve problemele din România.

Opoziției îi va fi foarte greu să treacă moțiunea de cenzură, poate doar cu salvatorul Ponta.

Stimați PSD-iști, dați-vă singuri Guvernul jos, că voi puteți să o faceți și puneți un Guvern cu care să nu ne facem de râs. O astfel de șansă vine o dată la 14 ani și dacă ne facem de râs acum, cu exemplarele din Guvern, așșa vom rămâne timp de 14 ani”, a spus fostul presedinte Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Top