Esti aici
Acasa > Curiozitati > Un zbor cu români spre Marea Britanie a avut doar 6 pasageri: „M-am simțit ca într-un un avion privat”

Un zbor cu români spre Marea Britanie a avut doar 6 pasageri: „M-am simțit ca într-un un avion privat”

Un român, în vârstă de 25 de ani, a povestit experiența unui zbor spre Marea Britanie cu doar 6 pasageri în avion. 

Potrivit coventrytelegraph.net, Cristian Laurențiu Porumb a zburat din România în Marea Britanie, după ce un curs de muncă a fost anulat, doar cu șase persoane la bord. El a spus că zborul Wizz Air de la ora 6.20 de la Cluj-Napoca la Birmingham a fost ca „într-un avion privat”.

Cristian Laurențiu Porumb a fost în România pentru un curs de frizerie, care a fost anulat, așa că a decis să zboare înapoi în Portatown, Irlanda de Nord, via Birmingham.

„În sala de așteptare după securitate erau cinci sau șase persoane. Cu o jumătate de oră înainte de zborul îmbarcat erau trei persoane, apoi încă trei persoane au venit. S-a simțit ca o apocalipsă. Aceasta este ca istoria. Era înfricoșător pentru că totul era închis”, povestește Cristian pentru publicația citată.

Cinci români și un englez

Potrivit acestuia, unul dintre pasageri era englez, iar ceilalți cinci erau români, iar toți s-au simțit că au „intrat într-un avion privat”.

„Nu mă așteptam să fie doar șase oameni”, a mai spus Cristian.

Toți au fost așezați în jurul ieșirilor din mijlocul avionului, dar au fost distanțați în conformitate cu îndrumările de distanțare socială. Totodată, pasagerii purtau mănuși și măști pentru a se proteja.

„Nu aș face-o din nou”

El a adăugat că temperaturile lor nu au fost niciodată verificate.

„Nu aș face-o din nou cu siguranță”, a spus el.

A prins un alt zbor de la Birmingham la Dublin despre care a spus că avea doar șapte pasageri.

Când au ajuns la Dublin, li s-a spus să se autoizoleze timp de 14 zile

Lasă un răspuns

Top