Esti aici
Acasa > Curiozitati > Publicatia Corriere della Sera: „Asta-i carantină?!”. La Napoli, sute de oameni pe stradă. Polițiștii strigă la ei să se îndepărteze (VIDEO)

Publicatia Corriere della Sera: „Asta-i carantină?!”. La Napoli, sute de oameni pe stradă. Polițiștii strigă la ei să se îndepărteze (VIDEO)

Străduțele din Napoli s-au umplut de oameni ieșiți la cumpărături astăzi, iar la prânz, sute de cetățeni erau pe afară și nu se distanțau decât după ce polițiștii strigau la ei.

În Italia, după luni de restricții draconice, se pare că lumea s-a mai relaxat. Italienii au introdus primii obligativitatea de a avea o declarație pe proprie răspundere atunci când ieși pe stradă.

Astfel, cu declarație la ei, napoletanii au ieșit la cumpărături astăzi și parcă s-au sincronizat să iasă toți o dată, scrie Corriere della Sera. Străduțele înguste s-au umplut rapid așa că a fost nevoie de carabinieri ca să intervină să îi facă să păstreze distanța.

Într-un video realizat de Corriere della Sera, se vede cum polițistele strigă ca să-i facă pe oameni să păstreze distanța. Totodată, nu toți care au ieșit pe străzi poartă măști.

STIRI VERIFICATE

Sursa: corriere.it.

Lasă un răspuns

Top