Esti aici
Acasa > Curiozitati > Trump şi ministerul de Externe rus, de acord în ce priveşte ‘prostia şi stupiditatea’ Statelor Unite

Trump şi ministerul de Externe rus, de acord în ce priveşte ‘prostia şi stupiditatea’ Statelor Unite

”Relaţia noastră cu Rusia nu a fost NICIODATĂ mai proastă, din cauza mulţilor ani de prostie şi stupiditate a Statelor Unite, iar acum a Vânătorii de Vrăjitoare False!”, a scris Donald Trump pe contul său de Twitter, înaintea întâlnirii sale cu Putin, ce a avut loc astăzi la Helsinki.

Trump şi ministerul de Externe rus, de acord în ce priveşte ‘prostia şi stupiditatea’ Statelor Unite

Guvernul rus a semnalat că Vladimir Putin şi Donald Trump erau pe aceeaşi lungime de undă înainte ca liderii celor două state să se întâlnească luni.

”Suntem de acord”, a comentat ministerul rus de Externe, scurt și malițios, postarea lui Trump.

”Lumea vrea să ne vadă înţelegându-ne”, i-a spus Donald Trump lui Vladimir Putin la începutul unui summit, luni, la Helsinki, relatează The Associated Press.

Trump a mai spus că vor discuta despre comerţ, armată, rachete, armament nuclear şi China, inclusiv despre ”prietenul (lor) reciproc” preşedintele chinez Xi Jinping,

„În prezent, Rusia şi Statele Unite se confruntă cu noi tipuri de provocări. Relaţiile bilaterale nu sunt permanent uşoare, dar există numeroase interese comune.

Am stabilit cu preşedintele Donald Trump să înfiinţăm un grup de lucru la nivel înalt” în domeniul relaţiilor comerciale, a spus liderul de la Kremlin.

A trebuit să repet ce am spus anterior inclusiv la întrevederile cu preşedintele SUA: Rusia nu s-a implicat niciodată şi nu intenţionează să se implice în afacerile interne ale Statelor Unite, nici în alegeri”, a declarat Putin, la finalul convorbirilor la nivel înalt cu omologul său american.

Lasă un răspuns

Top