Esti aici
Acasa > Curiozitati > VIDEO: Zeci de copii au cazut in gol, dupa ce scena de la „Mamaia Copiilor” s-a rupt. Primarul din Constanta: „Multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau”

VIDEO: Zeci de copii au cazut in gol, dupa ce scena de la „Mamaia Copiilor” s-a rupt. Primarul din Constanta: „Multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau”

Incident teribil în momentul decernării premiilor, la festivalul Mamaia Copiilor. Sub greutatea a zeci de copii, scena a cedat şi s-a rupt.

Din fericire niciun copil nu a fost rănit, însă mai mulţi părinţi au criticat organizarea din acest an a Festivalului Mamaia Copiilor.

Citeste si: Horoscop 17 iulie 2018. Dragoste arzătoare, bani și un impuls pasional

Edilul din Constanţa, Decebal Făgădău, a declarat la tv că primăria are calitate de finanţator al festivalului, cea care s-a ocupat efectiv de organzare fiind Fundaţia Mamaia Copiilor.

„Noi avem acolo reprezentanţi care verifică. Pe scenă s-a realizat o butaforie. Scena a cedat şi s-a lăsat aproximativ 20 de centimetri. Nu sunt mulţumit că avem astfel de evenimente care să fie scandaluri. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău”, a spus primarul din Constanţa.

Decebal Făgădău a precizat că va fi demarată o anchetă şi cei vinovaţi vor fi sancţionaţi.

„Colegii mei vor face un fel de anchetă. Am primit mai multe reclamaţii, vom face un raport care va fi public. Vor fi amenzi, iar din valoarea contractului vom tăia sumele alocate pentru aceste butaforii”, a conchis edilul.

Atentie urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Lasă un răspuns

Top