Esti aici
Acasa > Curiozitati > Sokant, Crimele din fabrica mortii, de pe Bulevardul Timisoara, din Bucuresti. Trei muncitori ucisi, iar ancheta abia incepe

Sokant, Crimele din fabrica mortii, de pe Bulevardul Timisoara, din Bucuresti. Trei muncitori ucisi, iar ancheta abia incepe

Amănunte cutremurătoare ies la iveală după dubla crimă de le Bulevardul Timişoara, din Bucureşti.

Doi muncitori au fost găsiţi morţi, ucişi şi înfăşuraţi în plastic, la o fabrică de ciment şi se pare că nu sunt singurii.

Citeste si: Horoscop 17 iulie 2018. Dragoste arzătoare, bani și un impuls pasional

Potrivit unor surse din anchetă, anul trecut, în aceaşi locaţie, a mai fost gaăit un muncitor mort.
Cadavrul a fost găsit abia după o lună, în putrefacţie, iar specialiştii Institutului de Medicină Legală nu prea au avut ce-i face.

Potrivit unor informaţii din anchetă, este posibil să existe o legătură între ce s-a întâmplat atunci şi acum.

Reamintim că astăzi, 16 iulie 2018, în jurul orei 11.00, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre faptul că doi agenti care au asigurat serviciul de pază pe timpul nopţii la o fabrică de ciment de pe bulevardul Timişoara din Bucureşti nu s-au prezentat la schimbul de dimineaţă şi nici nu erau de găsit.

Ulterior, în incinta societăţii comerciale, la etajul doi al clădirii a fost observat un corp, din primele date al unui bărbat, înfăşurat într-o folie de plastic.

Apoi a fost descoperit un alt cadavru, tot înfăşurat în folii de plastic. Din primele cercetări făcute de anchetatori se pare că cei doi bărbaţi morţi sunt paznicii care au dispărut.

La faţa locului au ajuns la ofiţerii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei care au demarat cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Top