Esti aici
Acasa > Curiozitati > Trump a încălcat protocolul la întâlnirea cu Regina Elisabeta, iar gafa a stârnit o furtună pe reţelele sociale VIDEO

Trump a încălcat protocolul la întâlnirea cu Regina Elisabeta, iar gafa a stârnit o furtună pe reţelele sociale VIDEO

În cadrul întâlnirii de la Castelul Windsor dintre preşedintele american Donald Trump şi Regina Marii Britanii, o întrevedere plină de momente de protocol – de la tradiţionalul ceai la strângerea de mână pentru fotografi – un moment stânjenitor a stârnit valuri pe reţelele sociale.

La un moment dat, preşedintele Trump a mers, pentru câteva secunde, în faţa Reginei, blocându-i calea. Regina Elisabeta a II-a nu a părut deloc amuzată, însă universul Twitter cu siguranţă a fost. Preşedintele Trump se afla puţin în faţa Reginei în momentul în care se pregăteau să primească salutul gărzii de onoare.

La un moment dat, aceasta a făcut un gest către preşedintele american prin care părea că-i cere să păşească înainte. Acesta a început să meargă în faţa Reginei, iar apoi s-a oprit, tăindu-i calea şi obligând-o să-l ocolească.

Totul s-a petrecut în mai puţin de 20 de secunde, însă chiar şi pentru cei mai indiferenţi la protocolul casei regale acest moment stânjenitor a părut a fi deranjant. Evident, a merge în faţa Reginei reprezintă o încălcare gravă a protocolului.

Lasă un răspuns

Top