Esti aici
Acasa > Evenimente > Tanar roman spulberat de tren in Italia. Florin avea doar 18 ani, iar politistii exclud ipoteza sinuciderii (Imagini dramatice)

Tanar roman spulberat de tren in Italia. Florin avea doar 18 ani, iar politistii exclud ipoteza sinuciderii (Imagini dramatice)

Tragedie pe calea ferată, luni dimineaţă, la intrarea în gara Ventimiglia, din Liguria, Italia. Un tânăr român în vârstă de 18 ani a murit după ce a fost lovit în plin de trenul care mergea spre Nervia.

Victima se numeşte Florin Chirănuş. Avea 18 ani şi locuia în Ventimiglia.

Citeste si: Horoscop 10 iulie 2018. Bani, sănătate şi un păcat din dragoste
Alarma a fost dată puţin după ora 8 dimineaţă, când trenul regional 11340 Genova – Ventimiglia a raportat că a lovit o persoană sub pasajul de la Nervia.

Imediat, la faţa locului au ajuns ambulanţele, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru Florin. De asemenea, poliţia feroviară a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Oamenii legii au verificat şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere, dar, din păcate, acestea nu acopereau zona respectivă.

Într-o primă analiză a ceea ce s-a întâmplat, sinuciderea pare exclusă complet. Se pare că toate dovezile duc spre ipoteza unei morţi accidentale.

Cu toate acestea, motivul care l-a făcut pe băiat să traverseze şina de cale ferată prin locul respectiv rămâne, deocamdată, un mister.

Probabil voia să scurteze drumul, traversând calea ferată fără să mai folosească pasajul aerian și nu a auzit când s-a apropiat trenul.

Jos, la pământ, a fost găsit rucsacul său negru, care conținea câteva obiecte personale: o pereche de chei, smartphone-ul său și câțiva biscuiți.

Lasă un răspuns

Top