Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscop 11 iulie 2018. Bani, sanatate si un pacat din dragoste

Horoscop 11 iulie 2018. Bani, sanatate si un pacat din dragoste

Horoscop 11 iulie 2018. Această zi nu este destinată eroismului, ci pentru o contemplare ușoară a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Gândiți-vă la dragoste, la sănătate, la bani, la semnificația ființei voastre.

Încercați să determinați ce misiune aveți pe această planetă. De asemenea, această miercuri va fi foarte potrivită pentru studierea unor filosofi celebri, deoarece vor face multe proleme mai ușor de înțeles.

Citeste si: Horoscopul zilei de 10 iulie 2018. Mai mulţi bani la bugetul familiei şi jobul visat în străinătate

Horoscop 11 iulie 2018 Berbec
Berbecul pe 11 iulie 2018 nu va avea multe necazuri, dar nici nu va simți bucurii extraordinare. Vei fi angajat cu treburi de rutină, dar azi vei descoperi creativitatea altcuiva. Este vorba despre un nou autor literar sau artist care creează într-un stil pe care nu l-ați mai văzut până acum. Studiind creativitatea acestui om, va deveni pentru dvs. destul de clar că aveţi multe lucruri în comun şi te gândeşti să-i propui o colaborare. Nu e o idee rea. Este evenimentul cel mai interesant al acestei zile plictisitoare.

Horoscop 11 iulie 2018 Taur
Taurul este destinat să petreacă această miercuri într-un loc exotic. Vei veni aici la instrucțiunile managerului tău, dar în cele din urmă vei avea timp nu numai să faci afaceri, ci și să experimentezi multe emoții puternice. Cele mai multe dintre ele va veni de la o persoană destul de tânără, de sex opus. În primul rând, această persoană se va prezenta exemplar și apoi, timp de mai multe ore, veți vorbi despre multe lucruri. Va fi din ce în ce mai clar că va fi partenerul tău ideal. Dacă aveţi pe cineva, astăzi sunteţi foarte aproape să comiteţi un păcat din dragoste.

Horoscop 11 iulie 2018 Gemeni
Gemenii astăzi vor fi înclinați la acte dramatice. Colegii vor fi uimiți să vadă cum arunci un raport important, știind că va provoca furie teribilă de la șeful tău. Și, personal, nu vă va interesa de indignarea lui sau de orice altceva care se întâmplă astăzi la locul de muncă. Știind că în curând veți părăsi această slujbă, vă veți permite multe libertăți. Inclusiv să vă uitați în ochii colegilor nepopulari şi să spuneţi tot ce gândiți despre comportamentul lor.

Horoscop 11 iulie 2018 Rac
Racul astăzi va încerca să scape din tumultul care îi înconjoară, ascunzându-se în adâncul lumii interioare. Cu siguranță veți atinge acest obiectiv, dar pentru alții comportamentul dvs. va arăta destul de ciudat. Veți refuza să răspundeți chiar și la cea mai simplă întrebare, pretinzând că nu sunteți interesați și nu vă place să comunicați cu toți cei din jur. Pentru a nu obține o reputație infamă, atunci când sunteți în public, afişaţi totuşi un zâmbet.

Horoscop 11 iulie 2018 Leu
Leul pe 11 iulie 2018 trebuie să ignore toate recomandările primite de la alții. Acești oameni nu cunosc subtilitățile tuturor afacerilor tale, și deci este de la sine înțeles că nu vă pot oferi sfaturi personalizate. Dar internetul este capabil să vă ofere o mare asistență. Găsiți un forum unde oamenii care se găsesc în aceeași situație îşi împărtășesc experiențele. Apropo, această zi pentru dvs. nu va consta doar în a vă rezolva problemele curente. Seara vei fi la o întâlnire.

Horoscop 11 iulie 2018 Fecioară
Fecioara în această zi îşi va înghiţi mândria pentru una dintre rudele sale mai în vârstă. Desigur, veți fi surprinși să aflați vestea că această persoană în vârstă şi singuratică a întâlnit pe cineva. Apoi, realizând toate ramificațiile a ceea ce se întâmplă, veți înțelege că ruda dvs. este complet corectă, hotărâtă să deschidă o nouă relație. Povestea romantismului său te va uimi cu frumusețea și originalitatea ei. Este posibil să decideți să distribuiți această frumoasă poveste pe internet.

Horoscop 11 iulie 2018 Balanţa
Această zi nu va aduce Balanţei multă oboseală. În afacerile oficiale, veți fi chemați să ajutați o persoană de care ați fost mult timp ataşată. Prin acceptarea acestui rol, sunteți de acord că veți petrece această seară cu asistentul său, o persoană foarte tânără. O idilă romantică se înfiripă între voi, care are loc după muncă. Această experienţă vă va uimi cu ușurința și simplitatea sa. Întorcându-vă acasă, vă gândiți serios dacă sunteți dispus să încercați un romantism la locul de muncă.

Horoscop 11 iulie 2018 Scorpion
Scorpionii pe 11 iulie 2018 nu ar trebui să se împiedice de ei înșiși. Cariera dvs. nu va merge mai departe dacă vă grăbiți de la proiect la proiect. Decideți-vă principala prioritate și apoi angajați-vă metodic în această sarcină. Seara, ar trebui să uitați de responsabilitățile dvs. profesionale și de orice altceva care se întâmplă la locul de muncă. O persoană care vine să vă viziteze are nevoie de sprijin moral și ajutor. Ar trebui să vă concentrați în această seară, să o ajutaţi.

Horoscop 11 iulie 2018 Săgetător
Sagetatorul va petrece această zi într-o stare depresivă. Veți rămâne nemulțumiți de dvs. și de modul în care ați negociat cu un potențial investitor. Această persoană nu vă va da un refuz absolut, dar din tonul său veți înțelege că nu vrea cu adevărat să coopereze cu dvs. Tu, desigur, nu vei cânta şi nici nu vei încerca să-l convingi altfel, mândria ta nu va permite asta. Aveți doar o cale de ieșire: în această seară începeți să căutați noi parteneri.

Horoscop 11 iulie 2018 Capricorn
Capricornii în această zi efectuează în mod strălucit un proiect complex, folosind o metodologie inovatoare. Cu tot geniul și simplitatea, această metodă nu va fi plăcută șefului dvs. conservator. Nu încercați să-l convingeți că aveți dreptate (este vorba de aruncarea unei pietricele într-un perete de piatră). Este mai bine să studiezi piața forței de muncă din orașul tău și să găsești o vacanță care nu va limita scopul gândurilor tale. Poate că cea mai bună opțiune pentru tine este să lucrezi într-un alt judeţ.

Horoscop 11 iulie 2018 Vărsător
Varsatorul in aceasta zi nu va fi puternic in comunicarea cu oamenii de sex opus. Nici nu veți observa că o persoană foarte demnă încearcă să vă atragă atenția, manifestând un mare interes. Vorbiti cu usurinta cu ei, dar totusi le oferiti informatiile de contact. Seara, fanul vostru vă va trimite un mesaj pe social media pe care îl veți aprecia foarte mult, în special pentru că această persoană este pregătită pentru o relaţie stabilă cu tine.

Horoscop 11 iulie 2018 Peşti
Pestii petrec aceasta miercuri în mod pozitiv, fiind relaxaţi si productiv, in acelasi timp. Puteți face cu ușurință toate lucrările legate de locul de muncă, iar în acest aspect veți primi ajutor de la prietenii și colegii dvs. După ce se termină ziua de lucru, decideți cu toții să petreceți timp într-o cafenea. Această ieşire nu va fi chiar o relaxare, ci o discuție despre o serie de probleme foarte importante. Este posibil să existe un proiect de afaceri foarte promițător, propus de unul dintre partenerii dvs.

Lasă un răspuns

Top