Esti aici
Acasa > Curiozitati > Şoferul care a spulberat 2 turiști pe trecerea de pietoni, în Mamaia, a fugit gonea ca pe autostradă, spun martorii

Şoferul care a spulberat 2 turiști pe trecerea de pietoni, în Mamaia, a fugit gonea ca pe autostradă, spun martorii

Doi turişti olandezi aflaţi pe litoralul românesc au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni. Şoferul, un turist din Bucureşti, a fugit imediat după impact. Era băut şi consumase droguri, spun poliţiştii. Martorii povestesc cum l-au văzut conducând ca pe autostradă, deşi era în staţiunea Mamaia. Imediat după impact, a fugit. Cu ajutorul martorilor, a fost prins. Acum este reţinut pentru 24 de ore, iar luni procurorii vor cere arestarea lui.

Ora 3 dimineaţa. Doi tineri, turişti olandezi, sunt loviţi pe o trecere de pietoni din staţiunea Mamaia. Martorii încearcă să ajute victimele. În aşteptarea ambulanţei, secundele trec greu.

Citeste si: Horoscop 30 iulie 2018. Noroc în dragoste, relaxare şi un bonus generos
La volan era un tânăr de 31 de ani, băut, dar şi sub influenţa drogurilor, conform unor surse din anchetă. La ora la care tinerii ieşeau din cluburi, s-a simţit ca pe autostradă, spun martorii.

”Erau trei în linie, aici. A lovit-o la şold. A aruncat-o în aer. A răsucit-o”, spune un martor.

”Cred că depăşise suta. Dacă avea mai puţin, 60, 70, până în 90, nu se întâmpla, vă spun eu. Dar el a avut peste sută!”, spune un alt martor.

I-a spulberat pe turiștii olandezi pe trecerea de pietoni și și-a continuat drumul pana in Navodari, unde s-a ascuns de politie.

În urma lui a rămas însă numărul de înamatriculare al maşinii, care a căzut în impact, exact lângă victime. Aşa au reuşit poliţiştii să-l identifice şi să-l reţină pe şofer, la câteva ore după accident.

Şi el venise la mare ca turist. Este un tânăr din Bucureşti. Tinerii spulberaţi pe trecere sunt în afara pericolului, spun medicii. În timp ce poliţiştii se confruntă cu un nou fenomen. Dacă în 2016 au prins 90 de şoferi sub influenţa stupefiantelor, anul trecut au deschis 145 de dosare. Iar anul acesta, doar în primele cinci luni, au investigat 149 de şoferi care au consumat droguri.

Luna trecută, o tânără de 20 de ani – şi ea aflată sub influenţa substanţelor halucinogene – a ucis pe trecerea de pietoni un bârbat din Târgovişte.

Un şofer a lovit doi turişti pe trecerea de pietoni, în Mamaia, apoi a fugit de la locul accidentului.

Potrivit Ziua de Constanţa, accidentul a avut loc în Mamaia Nord, unde doi tineri, unul dintre ei turist olandez, au fost loviţi de un autoturism cu numere de Bucureşti. Şoferul a fugit, dar numerele autoturismului au căzut în momentul impactului şi au fost găsite de poliţie.

Victimele au fost transportate la spital. Agenţii îl caută acum pe şoferul responsabil.

Sursa: Ziua de Constanta

Lasă un răspuns

Top