Esti aici
Acasa > Curiozitati > Tragedie în Vâlcea! O fetiţă de 12 ani a fost luată de viitură, la Lădești

Tragedie în Vâlcea! O fetiţă de 12 ani a fost luată de viitură, la Lădești

Tragedie în Vâlcea! O fetiţă de 12 ani a fost luată de viitură, la Lădești, medicii nemaiputînd să-i salveze viaţa

Fetita luata de viitura, in Valcea Fetiţă de 12 ani luată de ape, resuscitată. Tatăl, plecat în căutarea fetiţei, dat dispărut

O fetiţă de 12 ani a fost luată de apele umflate ale unui pârâu, în comuna vâlceană Lădeşti, copila fiind găsită în stop cardio-respirator de medici care au început manevrele de resuscitare. Din păcate, după zeci de minute de încercări, fetiţa a fost declarată decedată.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei judeţene Vâlcea, autorităţile au fost anunţate, duminică seară, cu privire la faptul că apele umflate ale pârâului Bârlui au luat o fetiţă de 12 ani, în zona unei păduri din localitatea Lădeşti.

Citeste si: Horoscop 30 iulie 2018. Noroc în dragoste, relaxare şi un bonus generos

Poliţişti, pompieri şi localnici s-au mobilizat şi au reuşit să o găsească în scurt timp, însă copila era inconştientă şi în stop cardio-respirator. În pofida eforturilor medicilor, fetița a fost declarat- decedată.

Cel despre care iniţial se afirmase că este tatăl fetiţei, care plecase în căutarea acesteia, şi despre care se sunea că este dispărut, este de fapt un localnic.

O viitură puternică a venit pe pârâul Barlui în urma ploilor abundente din ultimele zile.

Lasă un răspuns

Top