Esti aici
Acasa > Curiozitati > Români „blocați“ în Austria după ce au prezentat simptome severe de COVID-19. Erau în drum spre România

Români „blocați“ în Austria după ce au prezentat simptome severe de COVID-19. Erau în drum spre România

Încă doi români din afara granițelor au fost confirmați pozitiv la infecția cu noul coronavirus. Este vorba despre doi cetățeni români dintr-un grup care se îndrepta spre România, însă doi dintre ei au prezentat simptome severe de COVID-19 în timp ce tranzitau Austria.

Un grup de cetățeni români s-a „blocat” în drum spre casă în districtul Ried din Austria. Ei veneau din Germania, într-un microbuz. Cei 7 cetățeni români se deplasau spre România, în noaptea de marți spre miercuri. Pentru că doi dintre românii din grup au prezentat simptome severe de Covid-19, călătoria lor spre România s-a oprit la Ried im Innkreis, un oraș din landul Austria Superioară.

Cele două persoane au fost duse imediat la Spitalul Ried, iar alte cinci persoane din grupul de călătorii au fost carantinate de urgență, potrivit tips.at. 

După ce rezultatul ambilor cetățeni români internați în spital a fost pozitiv pentru Covid-19, miercuri seară s-a trecut și la testarea celorlalte persoane cu care aceștia călătreau. Toți cei 7 cetățeni români sunt în prezent izolați și tratați la Spitalul Ried, informează meinbezirk.at.

Lasă un răspuns

Top