Esti aici
Acasa > Curiozitati > Primele imagini cu tânara de 20 de ani care a fugit cu gâtul tăiat dintr-un hotel de lux din Manchester. Fata participase la o petrecere „nebună”

Primele imagini cu tânara de 20 de ani care a fugit cu gâtul tăiat dintr-un hotel de lux din Manchester. Fata participase la o petrecere „nebună”

anara atacata cu un pahar spart intr-un hotel de lux din Manchester © The Sun

Imagini șocante au fost surprinse cu tânăra de 20 de ani care a fost atacată într-un hotel de lux din Manchester, fata reușind să fugă să ceară ajutor deși avea gâtul tăiat.

Potrivit ultimelor informații, Shaunagh Philpott, (20 de ani), care era cazată în apartamentul prezidențial din hotelul Hilton, a fost invitată să participe la o petrecere unde se aflau alte cinci persoane.

Foto: Shaunagh Philpott

La un moment dat, în urma unui conflict spontan, tânăra de 20 de ani a fost tăiată cu un pahar spart în zona gâtului, ea reușind să fugă din hotel.

Shaunagh a fost fotografiată în timp ce fugea pe stradă, îmbrăcată doar cu un halat de baie, ea prăbușindu-se la scurt timp.

O rudă a acesteia a declarat pentru The Sun: „Ne bucurăm că a supraviețuit. A fost externată și este acasă, dar nu este ok. Este afectată psihic de ce s-a întâmplat”.

Tânăra participase la o petrecere organizată de două surori, una de 17 și cealaltă de 20, la care se afla și un pugilist.

“A fost o petrecere nebună. A fost o pură coincidență prezența ei acolo. A izbucnit o ceartă, un pahar s-a spart și ea a fost tăiată la gât“, a declarat o sursă pentru The Sun.

Cinci persoane, printre care și pugilistul Joe Eko, 26 de ani, au fost reținute sub suspiciunea de tentativă de omor în urma acestui incident.

Între timp, toți cei cinci au fost eliberați.

One thought on “Primele imagini cu tânara de 20 de ani care a fugit cu gâtul tăiat dintr-un hotel de lux din Manchester. Fata participase la o petrecere „nebună”

Lasă un răspuns

Top