Esti aici
Acasa > Curiozitati > Chef Scărlătescu a dezvăluit rețeta sa de sarmale

Chef Scărlătescu a dezvăluit rețeta sa de sarmale

Sarmalele sunt cu siguranță printre bucatele preferate de români. Și se găsesc în orice casă cu sau fără ocazie. Cele făcute de Chef Scărlătescu te vor impresiona fără îndoială. Vestitul bucătar a testat această rețetă mai mulți ani la rând, așa că nu e de mirare că rezultatul va fi un adevărat deliciu.

Pentru început toacă mărunt ceapa. Călește-o până când capătă o culoare aurie și las-o să se răcească până la capăt. Mixeaz-o cu carnea pe care ai tocat-o, cu orezul pe care l-ai spălat mai devreme, și cu cimbru, sare și piper. După aceea alege niște frunze de varză murată cât mai frumoase. Pliază foarte atent conținutul.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE Mgid

Nu repeta! Asta a făcut-o bogată și nebună

Magic! Această amuletă atrage banii ca un magnet

Interviu cu fata care a câștigat marele premiu! Citește!

Alegerea ideală pentru o viață activă și sănătoasă. Vezi Oferta

Acest talisman vechi vă va aduce noroc

Prietena ta se va supăra dacă te vede jucând acest joc!
După ce ai terminat să faci toate sarmalele toacă niște varză și amestec-o cu puțin bulion. Pune tot ce ai pregătit până acum direct în oală. Începe cu un strat de varză, continuă apoi cu niște foi de dafin, la mijloc pune niște afumătură foarte aromată și pune un rând de sarmale.

Chef Florin Dumitrescu dezvăluie secretul celei mai…
Un bărbat i-a dezvăluit manichiuristei soției sale…
Repetă după aceea cu varză și sarmale până când le termini pe toate sau până când umpli oala. Adaugă apoi niște apă și puțin ulei, și pune vasul la cuptor.

De asemenea este foarte important să respecți ingredientele și cantitățile lor. Pentru a pregăti sarmalele recomandate de Chef Scărlătescu ai nevoie de două kilograme de ceapă, de patru kilograme de carne de porc tocată, de jumătate de kilogram de orez de 40 de grame de piper, de 11 grame de sare, de o bucată de afumătură, de bulion și de varză murată.

Urmând toate sfaturile marelui bucătar vei obține și tu niște sarmale absolut minunat și delicioase care îți vor bucura cu siguranță toți invitații dacă dai p=o petrecere sau toată familia dacă le pregătești de poftă, fără vreo ocazie specială.

Cătălin Scărlătescu este poate cel mai cunoscut Chef din România. Acesta reușeșete să îmbine între ele două planuri foarte diferite, și anume: gătitul și mâncatul sănătos cu ritmul alert al vieții noastre din ultima vreme.

El este de părere că mai ales românii au avut parte de mâncare proastă prea mulți ani la rând și de aceea el își dorește să schimbe acest lucru. Și se bucură atunci când rezultatele muncii lui sunt remarcate iar oamenii solicită in ce în ce mai des mâncare cu adevărat hrănitoare.

Chiar dacă ni se pare straniu acesta spune totuși că nu s-a întâmplat să le gătească femeilor din viața lui. De asemenea Cătălin Scărlătescu mai este cunoscut și pentru dieta pe care a ținut-o și care l-a schimbat complet.

Lasă un răspuns

Top