Esti aici
Acasa > Curiozitati > Porecla pe care i-a dat-o Prințul Charles lui Meghan Markle

Porecla pe care i-a dat-o Prințul Charles lui Meghan Markle

Charles, Prințul de Walles, moștenitorul Coroanei Regale Britanice, este cunoscut drept o persoană destul de reținută în a oferi gesturi comune, dar, se pare că Megan Markle, nora sa, a reușit să-l facă să depășească această barieră.

Porecla pe care i-a dat-o Prințul Charles lui Meghan Markle

Surse din anturajul familiei regale, citate de Sunday on Mail, vorbesc de faptul că Charles apreciază modul în care Megan l-a schimbat pe răzvrătitul Harry.

”Prințul Charles o admiră pe Meghan pentru forța ei și pentru sprijinul pe care i-l acordă lui Harry, care are nevoie de o persoană tare ca tungstenul în viața lui. A devenit un termen de alint.

Este atât de inteligentă și atât de drăguță! Îl face fericit pe Harry. N-aș fi putut să o plac mai mult decât o plac.”, ar fi declarat Prințul Charles despre nora lui, Ducesa de Sussex, conform sursei citate.

Prințul Charles i-a găsit nurorii sale chiar și un nume de alint care, consideră el, i se potrivește foarte bine lui Meghan: Tungsten.

Tungstenul, sau wolfram, este un metal care nu este casant care devine ductil în stare pură și păstrându-și în acelalași timp rezistența. Are o densitate remarcabil de mare – 19,3 grame pe centimetru cub. Din toate metalele pure, punctul lui de topire este cel mai ridicat, iar punctul lui de fierbere este al doilea ca mărime (după carbon). Utilitatea lui cea mai cunoscută este ca filament în becuri electrice.

Lasă un răspuns

Top