Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscopul zilei de 13 iulie 2018. Momente romantice, contract bănos şi vacanţă surpriză

Horoscopul zilei de 13 iulie 2018. Momente romantice, contract bănos şi vacanţă surpriză

Horoscopul zilei de 13 iulie 2018. Chiar dacă e vineri şi zi de 13, norocul le surâde mai multor zodii. Weekendul vine cu surprize de la persoana iubită, dar şi cu un contract bănos. Şi cum suntem în plin sezon estival, nu lipsesc nici planurile de vacanţă care ar urma să se concretizeze în cel mai scurt timp!

Iată care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte:

Citeste si: Horoscop 13 iulie 2018. Cadou generos, trădare și o iubire de poveste

Horoscop 13 iulie 2018 Berbec
Berbecii reuşesc să termine un proiect important acum pe final de săptămână , iar asta îi face sa fie binedispuşi şi zâmbitori.

Horoscop 13 iulie 2018 Taur
Pentru Tauri se anunţă o zi favorabilă din punct de vedere social. Stau foarte la capitolul comunicare şi vor avea numai de câştigat.

Horoscop 13 iulie 2018 Gemeni
Iar Gemenii sunt copleşiţi de romantism astăzi, pregătesc tot felul de surprize persoanei iubite, aşa că în plan sentimental viaţa este roz.

Horoscop 13 iulie 2018 Rac
Racii îşi vor urma astăzi instinctul şi vor face ceva fără să le pese de consecinţe. Se va dovedi a fi cea mai bună decizie pe care au luat-o în ultima vreme.

Horoscop 13 iulie 2018 Leu
Leii au şanse mari să îşi găsească un nou loc de muncă, aşa cum îşi doreau. Farmecul personal îi va ajuta să rezolve unele probleme pe cale diplomatică.

Horoscop 13 iulie 2018 Fecioară
Starea de melancolie pe care o resimt astăzi Fecioarele se datorează problemelor sentimentale. Indicat ar fi să organizeze o ieşire în oraş cu prietenii.

Horoscop 13 iulie 2018 Balanţă
Şi Balanţele vor fi puţin indispuse în această dimineaţă din cauza unor neplăceri în plan sentimental, însă totul se va rezolva în scurt timp.

Horoscop 13 iulie 2018 Scorpion
Scorpionii au parte de veşti bune, au de semnat un contract bănos şi încep noi proiecte care le aduc satisfacţii pe viitor.

Horoscop 13 iulie 2018 Săgetător
Săgetătorii se vor implica oriunde va fi nevoie de sprijinul lor. Amabilitatea de care vor da dovadă va fi răplătită.

Horoscop 13 iulie 2018 Capricorn
Capricornii se gândesc la o ieşire în doi, la o cină romantică, unde îşi vor face planuri de vacanţă sau chiar de afaceri.

Horoscop 13 iulie 2018 Vărsător
Se anunţă o zi cam agitată pentru Vărsători. La locul de muncă trec printr-o mulţime de încercări, dar acţionează de două ori mai repede decât ceilalţi.

Horoscop 13 iulie 2018 Peşti
Pentru Peşti, ziua de azi vine la pachet cu doze crescute de energie, iar asta îi poate face un pic cam irascibili.

Lasă un răspuns

Top