Esti aici
Acasa > Curiozitati > ORESTE TEODORESCU, IN FATA CELOR DE LA CRIMA ORGANIZATA SI TERORISM! primele declaratii dupa ce a fost audiat: Ne vom intalni in instanta!

ORESTE TEODORESCU, IN FATA CELOR DE LA CRIMA ORGANIZATA SI TERORISM! primele declaratii dupa ce a fost audiat: Ne vom intalni in instanta!

Oreste Teodorescu a ajuns la DIICOT în cel mai mare scandal al momentului în lumea vedetelor. Fostul realizator de emisiuni de la B1 TV apare într-un dosar controversat privind traficul de droguri.

Oreste a ajuns astăzi la DIICOT Ploiești, așa cum presa a fost anunțată că se va prezenta încă de săptămâna trecută.

Nu se știe deocamdată ce calitate are în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”, însă în presă au apărut informații conform cărora acesta ar fi plătit și 1.000 de euro pentru droguri.

Oreste a negat toate detaliile apărute în media: „Este o făcătură. Eu nu știu ce se află în dosar. Eu am citit pe un site. M-a sunat un domn care nu s-a prezentat și mi-a spus că am fost chemat la DIICOT luni. Nu știu la ce să referă. Eu am mai trăit odată pe propria piele această metodă de compromitere și e o vrăjeală”, a declarat jurnalistul

În același dosar apar și alte vedete printre care Raluca Bădulescu, Răzvan Ciobanu și cântărețul Elis Armeanca.

“Am fost chemat prin citație pe data de 12 iulie în calitate de martor. Nu am putut să vin atunci pentru că, până ieri, am fost într-o tabără în Delta Dunării. Nu am nicio legătură cu niciuna dintre persoanele implicate în acest caz. Nu am relații nici personale, nici sociale, de prietenie cu persoanele publice chemate în acest caz, cu excepția lui Răzvan Ciobanu, pe care l-am avut invitat la Noaptea târziu în 2000”, a spus Oreste Teodorescu.

“Nu am nicio legătură cu acest caz. Nu cunosc persoanele implicate. Nu cumpăr droguri”, a zis Oreste.

“Eu nu cred că sunt coincidențe. (…) Participarea mea în acest caz a luat sfârșit cu audierea de astăzi”, a subliniat Oreste.

Lasă un răspuns

Top