Esti aici
Acasa > Curiozitati > Nunta groazei din Romania. Balustrada s-a rupt, iar terasa unitatii s-a prabusit in gol

Nunta groazei din Romania. Balustrada s-a rupt, iar terasa unitatii s-a prabusit in gol

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a revenit cu noi informații privind nunta groazei de la o pensiune din Durău, Neamț.

IGSU a revenit cu un nou bilanț, în cazul incidentului grav petrecut la o nuntă în Durău. Dacă inițial erau 10 răniți, acum sunt 14 persoane surprinse de căderea terasei, 3 dintre acestea fiind rănite mai grav, cu diverse politraumatisme. Misiunea este în dinamică, iar echipajele medicale efectuează evaluarea celor implicați în acest incident, la fața locului, potrivit Libertatea.

Balustrada s-a rupt, iar terasa unității s-a prăbușit în gol, de la o înălțime de 5-10 m, peste o parcare auto. În acel moment, pe terasa pensiunii se aflau 10 persoane, dintre care 2 persoane sunt rănite grav și altele 8 rănite ușor.

„Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a precizat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

La faţa locului au fost trimise de urgenţă două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi 7 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Un elicopter SMURD a fost prealertat în sprijin, mai menţionează sursa citată.

Salvatorii au fost mobilizați în număr mare, inclusiv din județele vecine au fost trimiși la Durău, în Neamț, după ce a fost activat planul roșu de intervenție.

Lasă un răspuns

Top