Esti aici
Acasa > Curiozitati > O mama din Prahova a sunat disperata la Politie. Fiul ei cel mare, 15 ani, si-a abuzat fratiorul de 4 ani, apoi a fugit de acasa

O mama din Prahova a sunat disperata la Politie. Fiul ei cel mare, 15 ani, si-a abuzat fratiorul de 4 ani, apoi a fugit de acasa

O mamă din Prahova a sunat disperată la Poliţie. Fiul ei cel mare, 15 ani, şi-a abuzat frăţiorul de 4 ani, apoi a fugit de acasă

O mamă din Prahova a sunat disperată la Poliţie. Fiul ei cel mare, 15 ani, şi-a abuzat frăţiorul de 4 ani, apoi a fugit de acasă. Poliţia îl caută şi a făcut publice semnalmentele adolescentului.

În această dimineaţă, în jurul orei 4, poliţiştii din Balta Doamnei au fost sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că fiul ei de 15 ani l-ar fi violat pe fratele lui, în vârstă de 4 ani, după care ar fi dispărut de la domiciliu.

Citeste si: Horoscop 21 iulie 2018. O nouă poveste de dragoste, un câştig meritat şi o călătorie surpriză

Minorul dispărut se numeşte Mincu Gabriel Constantin, are 15 ani şi este din Balta Doamnei. Semnalmente: înălţime 1,70m, constituţie astenică, par drept, şaten, ochi căprui.

La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră cu model de culorile alb- gri, tricou de culoare albastră cu model de culoare albă şi papuci de culoare neagră.

Persoanele care pot da informaţii despre minor sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lasă un răspuns

Top