Esti aici
Acasa > Curiozitati > O fetiţă româncă de 11 ani a fost arestată în Statele Unite. Avea sub fustă o pungă plină cu mii de dolari

O fetiţă româncă de 11 ani a fost arestată în Statele Unite. Avea sub fustă o pungă plină cu mii de dolari

O fetiţă româncă de 11 ani a fost arestată în Statele Unite. Avea sub fustă o pungă plină cu mii de dolari. Ea călătorea în maşină cu un tânăr de 18 ani, acuzat de fraudă şi furturi din bancomate.

Poliţia din Friendswood a oprit o maşină din cauza conducerii neregulamentare, dar a descoperit că la volan era un tânăr român de 18 ani, căutat de mai multă vreme pentru fraudă şi furturi din bancomate. Alături de el, pe bancheta din dreapta, era o fetiţă de 11 ani, româncă şi ea.

Citeste si: Horoscop 18 iulie 2018. Bani, dragoste furată și un secret șocant

Poliţiştii au fost şocaţi să descopere sub fusta largă a acesteia o pungă plină cu mii de dolari şi carduri de credit false.

Fetiţa a fost şi ea arestată şi plasată în custodia autorităţii de protecţie a copilului. Tânărul, Fabrizio Victor Slatineo, care era căutat de Interpol, se presupune că face parte dintr-o bandă de romi români care fură bani din bancomate folosind carduri false. Pagubele sunt estimate la peste 60.000 de dolari.

Nici fetiţa şi nici Fabrizio Victor nu au colaborat cu autorităţile, astfel încât cei doi au rămas în custodia poliţiei. Ulterior, o femeie s-a prezentat la arest, susţinând că e mama micuţei, dar copila a fost trimisă la un centru al Protecţiei pentru minori.

Lasă un răspuns

Top