Esti aici
Acasa > Evenimente > ALERTA: Un Tânăr de 21 de ani, prins imediat după ce a tâlhărit o bătrână, în plină stradă, în Capitală

ALERTA: Un Tânăr de 21 de ani, prins imediat după ce a tâlhărit o bătrână, în plină stradă, în Capitală

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 21 ani, la scurt timp după comiterea unei infracţiuni de tâlhărie asupra unei femei, în sectorul 3 al Capitalei.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, la data de 17 iulie, poliţiştii din cadrul Secţiei 12 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie de 82 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 12.30, un bărbat necunoscut i-a furat o geantă în care avea documente personale şi o sumă de bani.

Citeste si: Horoscop 19 iulie 2018. Dragoste miraculoasă, veste bună și bani mulţi

Un tânăr de 21 de ani a fost depistat la faţa locului, fiind imobilizat şi ulterior condus la sediul poliţiei pentru audieri. În imediata apropiere, respectiv pe un gang, au fost descoperite mai multe documente pe numele persoanei vătămate.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că în jurul orei 12.30, în timp ce femeia se afla pe o bancă, în faţa unui imobil, tânărul i-ar fi smuls geanta cu documente personale şi bani.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunea de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Lasă un răspuns

Top