Esti aici
Acasa > Curiozitati > Soferul roman al unei cisterne a fost amenintat cu arma si rapit de la volan, in Italia. Abandonat pe camp, a gasit cisterna golita de incarcatura

Soferul roman al unei cisterne a fost amenintat cu arma si rapit de la volan, in Italia. Abandonat pe camp, a gasit cisterna golita de incarcatura

Şoferul român al unei cisterne a fost ameninţat cu arma şi răpit de la volan, în Italia. Abandonat pe câmp, el a găsit cisterna golită de încărcătură, la câteva ore dupăc e fusese atacat.

Incidentul s-a produs pe 8 iulie pe o şosea între Terni şi Rieti. Şoferul român în vârstă de 50 de ani a povestit poliţiştilor că a fost oprit de un baraj ce părea al carabinierilor. I s-a cerut să prezinte actele, apoi să coboare, moment în care doi bărbaţi îmbrăcaţi în poliţişti l-au ameninţat cu armele şi l-au urcat cu forţa într-un automobil, alături de alţi doi bărbaţi.

Citeste si: Horoscop 16 iulie 2018. Dragoste loială, bani mulţi și o soartă crudă
Aceştia l-au dus în viteză într-o parcare, unde a fost preluat de un alt automobil, fiind apoi abandonat pe un câmp. Şoferul român a mers pe jos până la staţia de tzaxare de la Tagliacozzo, pe autostrada A24, unde a dat alarma.

Câteva ore mai tîrziu, poliţia a găsit cisterna abandonată pe marginea drumului, golită de toată încărcătura, mai multe tone de motorină.

Ziarul italian Il Messaggero, scrie că anchetatorii studiază camerele de luat vedere de pe traseul parcurs de cisternă şi sunt circumspecţi în ceea ce priveşte declaraţiile şoferului român. Conform sursei citate, declaraţiile românului sunt neconvingătoare.

Lasă un răspuns

Top