Esti aici
Acasa > Curiozitati > Muncitorii români din Marea Britanie, atacaţi virulent de Nigel Farage: „Asta trebuie să se oprească!“

Muncitorii români din Marea Britanie, atacaţi virulent de Nigel Farage: „Asta trebuie să se oprească!“

Primiţi cu entuziasm de patronii lor, muncitorii români care au plecat în ultimele zile la muncă în Marea Britanie au un duşman în persoana unui politician ultranaţionalist. Nigel Farage critică sosirea muncitorilor români în Insulă şi agită din nou spiritele, la fel cum a făcut-o şi în anii anteriori.

Recunoscut ca un politician populist şi cu un discurs profund antieuropean, Farage îi instigă pe englezi împotriva muncitorilor sezonieri din România.

Farange a postat pe Facebook o fotografie cu haosul de pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, în care apar mii de oameni care se înghesuie pentru avioanele care aveau să-i ducă spre Germania.

Fotografia a fost însoţită de un comentariu scurt, dar concludent: „Această fotografie a fost făcută pe un aeroport din România – lucrătorii sezonieri pleacă în Europa de Vest.

Asta trebuie să se oprească imediat! „.

Postarea sa a primit peste 28.000 de aprecieri şi a strâns circa 17.000 de comentarii.

A fost distribuită de nu mai puţin de 48.000 de ori, în special în rândul publicului său – euroscepticii care au dus la despărţirea Marii Britanii de Europa. „Aveţi dreptate, cineva trebuie să-i oprească pe aceşti nenorociţi.

Cerşetori, hoţi şi curve, acum vin să ne mai şi infecteze „, este unul dintre comentariile aprobatoare, în timp ce un alt internaut a fost chiar mai radical: „Să le punem esticilor vize, dar aşa vize încât să nu le obţină niciodată şi să rămână în ţările lor nenorocite”.

Printre comentarii, s-au aflat şi câteva dezaprobatoare: „Sunt oameni şi ei şi vin să-şi câştige o pâine muncind.

De ce atâta ură? „Nigel Farage (56 de ani), membru al Parlamentului European în perioadele 1999-2004, 2004-2009, 2009-2014 şi din 2014 de partea Marii Britanii.

A fost şi lider al partidului UKIP, este notabil pentru discursurile sale antieuropene. În prezent, conduce un partid al cărui nume spune totul: Brexit.

Lasă un răspuns

Top