Esti aici
Acasa > Curiozitati > Sa NU faceti ‘ca Calin’! Romanul care l-a enervat pe Ronaldo dupa finala Ligii Campionilor – video

Sa NU faceti ‘ca Calin’! Romanul care l-a enervat pe Ronaldo dupa finala Ligii Campionilor – video

Oricat de multa satisfactie ar fi avut Cristiano Ronaldo dupa ce si-a mai adaugat in trofeele castigate inca o cupa a Ligii Campionilor cu Real Madrid, la sfarsitul finalei de la Kiev cu Liverpool, scor 3-1, a avut ceva nervi, provocati de un roman.

Nu faceti ‘ca Calin’! Romanul care l-a enervat pe Ronaldo dupa finala Ligii Campionilor – video

Calin este un roman din Cluj, care a fost prezent la Kiev, pentru a urmari marea finala a Champions League.

Luat de val, Calin a intrat pe teren la sfarsitul partidei, si, spre marea sa satisfactie, s-a gasit in meleul de spectatori format in jurul lui Cristiano Ronaldo.

Calin a profitat de moment pentru a initia o sesiune live video pe Facebook, in care aparea alaturi de jucatorul portughez.

Toate bune si frumoase, Ronaldo a stat frumos la poza, pana in momentul in care insistenta clujeanului, de-a nu pleca de langa el, a facut sa fie impins in jucatorul Realului. Moment in care Cristiano l-a impins la randul sau, extrem de iritat.

Romani, daca vreti sa fiti civilizati, nu faceti la fel cum a procedat Calin, si vedetele sunt oameni si au nevoie de spatiul lor privat, in care nu sunteti doriti. Voi cum v-ati simti daca ati fi precum maimuta de pe litoral, cu care toti doreau sa faca poza pentru a-si impresiona rude, cunostinte, cumetrii?

Lasă un răspuns

Top