Esti aici
Acasa > Evenimente > Mesaj EXPLOZIV al unui român după ce a văzut-o pe Flori la Vocea Spaniei

Mesaj EXPLOZIV al unui român după ce a văzut-o pe Flori la Vocea Spaniei

După ce a văzut-o pe Flori la Vocea Spaniei, românca noastră de doar 14 ani, toată lumea o adoră. Nikos Bogdan, un român care trăiește în diaspora, a transmis un mesaj exploziv. El a spus că dacă Flori ar fi avut un asemenea talent în România, nu ar fi avut nicio șansă într-o țară în care parcă totul se rezolvă pe relații.

„Fata asta de 14 ani o să vă lămurească pe voi, cei din țară, de ce unii alegem „căpșunile” din Spania și nu ignoranța celor cu imunitate din România. Aici măcar copiii noștri pot fi ceea ce vor să fie, nu ce le impun alții. Mă întreb cam câtă șpagă ar fi trebuit să dea părinții acestei fete pentru a apăra în vreun casting, la ce tiburon de casă de discuri ar fi trebuit să-i dea mai mult de jumătate din munca ei ca să semneze vreun contract… Bravo, Flori!”, a scris Nikos Bogdan, un român care trăiește în diaspora.

Flori are 14 ani, originară din comuna Bistreţ (jud. Dolj), a lăsat fără cuvinte juriul de la Vocea Spaniei. Fata l-a uimit pe Antonio Orozco, în echipa căruia a ajuns după cele şase sesiuni de „audiţii pe nevăzute” din cadrul celei de-a patra ediţii a celebrului show de televiziune difuzat de canalul spaniol Tele5. Copila a ales să cânte la Vocea Spaniei melodia „Stone Cold” a lui Demi Lovato.

Lasă un răspuns

Top