Esti aici
Acasa > Evenimente > Luptatorillor SIAS li s-a intins o capcana chiar de catre Jandarmerie:”Si-au batut **** de noi, bai! Cine a dat, ba, ordinul asta? Vrem sa parasim Piata, va rugam frumos sa ne lasati”

Luptatorillor SIAS li s-a intins o capcana chiar de catre Jandarmerie:”Si-au batut **** de noi, bai! Cine a dat, ba, ordinul asta? Vrem sa parasim Piata, va rugam frumos sa ne lasati”

Realitatea TV a difuzat o inregistrare a convorbirilor dintre luptatorii Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale al Politiei (SIAS) care, vineri noapte, au fost trimisi pentru o interventie in preajma Pietei Victoria. Acestia se arata extrem de revoltati de ca trebuie sa participe la o asemenea misiune: „Cine a dat, ba, ordinul asta? Vrem sa parasim Piata, va rugam frumos sa ne lasati”.

Mia multe dube pline cu luptatori ai SIAS au fost trimise la Springtime, in apropiere de Piata Victoriei. Dubele au fost inconjurate de manifestanti, care au refuzat sa ii lase sa inainteze, cerandu-le sa se intoarca. Luptatorii SIAS si-au dat seama intr-un final ca li s-a intins o capcana chiar de catre Jandarmerie.

„Cine a dat, ba, ordinul asta? Vrem sa parasim Piata, va rugam frumos sa ne lasati”, se aude vocea unui luptator SIAS.

Luptator SIAS: Eliberati si plecam!

Luptator SIAS: Si-au batut **** de noi, bai!

Luptator SIAS: Ne lasa sa plecam, ce sa mai… Vorba buna mult aduce! Ordin prin statie: Retrage-te de acolo!

Luptator SIAS: Cien a dat ordinul asta, ba?

Luptator SIAS: Dragos! Oamenii scandeaza „Fara violenta!”, iar cele doua dube ale SIAS incearca sa elibereze zona, cand primesc prin statie ordinul sa se intoarca prin alta zona, faza care irita multimea.

Luptator SIAS: Sa-mi dai statia sa-i *** in statie!

Luptator SIAS: Nu te duce! Nu te duce! Luptator SIAS, prin statie: Vrem sa parasim piata, va rugam sa ne lasati!

Luptator SIAS, prin statie: Ne bombardeaza cu obiecte. Prin statie: Vine acum fortele in sprijin!

Luptator SIAS: Mama ce da cu spray!

Lasă un răspuns

Top