Esti aici
Acasa > Evenimente > Flori, IGNORATĂ în România, STEA în Spania. Ce s-a întâmplat în țară-VIDEO

Flori, IGNORATĂ în România, STEA în Spania. Ce s-a întâmplat în țară-VIDEO

Flori Cuțiaru, românca de 14 ani care a impresionat o lume întreagă la Vocea Spaniei, este obișnuită cu scena. A participat și în România la un concurs de talente, mai precis Next Star de la Antena 1. „Am plecat când aveam vreo nouă ani în Spania.

Venim acasă doar o dată pe an și stăm doar vara. Am sentimentul cum că acasă sunt liberă. În aproape orice zi îmi aduc aminte de România, de tot ce se întâmpla aici. Mă simt tristă, dar și acolo sunt momente fericite „, a zis Flori Cuțiaru. Și mama fetei a vorbit tot despre tristețe… Sentiment al românilor din diaspora cărora le este dor de țara unde își au originea.”Când plecăm de aici spre Spania este o mare tristețe.

Când știm data plecării… Ne apucă o tristețe cu o săptâmână înainte… Suntem supărați că ne lăsăm căsuța, părinții, bunicii „, a spus și mama fetei. Când a participat la Next Star de la Antena 1, Flori Cuțiaru a ales să cânte „”Hoy tengo ganas de ti ” (Alejandro Fernandez Ft.

Christina Aguilera). Acum, la Vocea Spaniei a interpretat o melodie poate și mai grea, mai precis „Stone Cold” a lui Demi Lovato. Paradox: Spaniolii pot face pentru Flori ce nu au făcut românii Deși în România nu a câștigat concursul de talente, în ciuda vocii sale extraordinare, sperăm că spaniolii o vor aprecia la adevărata ei valoare și o vor face câștigătoare pe Flori Cuțiaru pentru că merită!

De altfel, deși a participat la Next Start și a avut o prestație la superlativ, presa din România nu a scris despre ea mai nimic, motiv pentru care aproape nimeni în țară nu auzise de ea. În schimb, spaniolii se pare că o apreciază la justa ei valoare.

Cu susținerea dumneavoastă, această fată poate să fie pe primul loc la Vocea Spaniei! Nu uitați că oamenii din diaspora, ca Flori, fac pentru România ce nu reușește să facă niciun ambasador. Așadar, să fim alături de Flori pentru ca România să arate că are valori adevărate!

Iată cum a cântat la Next Star:

Lasă un răspuns

Top