Esti aici
Acasa > Curiozitati > Jurnalist român la Londra, simptome de COVID-19: „Nu am miros, Nu am gust. Dulcele pare foarte amar“

Jurnalist român la Londra, simptome de COVID-19: „Nu am miros, Nu am gust. Dulcele pare foarte amar“

Jurnalistul român Mircea Maer, corespondentul Antena 3 în Londra, spune că prezintă simptome de COVID-19. El a explicat, în direct, ce simptome are.

„Am simptome de luni. În momentul acesta cred ca mi-a crescut iar febra. Se ridică, apoi coboară, nu ai gust, nu ai miros, dureri foarte mari. La mine s-au înmagazinat undeva în spate. Niște dureri pe nerv – sunt îngrozitoare, nu poți să dormi din cauza asta. Tuse foarte puternică, am adormit pe la 5 azi dimineață din cauza asta.

Gura, gâtul foarte uscate, ți se încurcă cred că neuronal gusturile – dulcele ți se pare foarte amar, nu poți să mânânci nimic dulce pentru că vomiți. (…)

Mă simt rău. Vineri mă simeam mai rău decât joi și am sunat la ambulanță și a venit destul de repede. M-au consultat basic – mi-au luat tensiunea, nu aveam febră în acel moment pentru că luasem două pastile de paracetamol. Nu aveam nici probleme de respirație. Acum am doar o oboseală cronică în organism.

Nu m-au testat, nu se fac teste decât dacă ajungi la spital într-o situație gravă. Erau echipați, m-au scos undeva în ușă, nu au intrat în casă. Mi-au spus că dacă în două zile mi se înrăutățește situația, în sensul că nu mai pot să respir, să sun din nou la Urgențe”, a povestit jurnalistul Mircea Maer la Antena 3.

Lasă un răspuns

Top