Esti aici
Acasa > Evenimente > Își mai amintești de ea? Magda Ciumac face nuntă! Cine este miliardarul care îl va înlocui pe Tolea: „M-am hotărât să fac public totul”! E plin de bani! Uite ce cadouri scumpe îi face:

Își mai amintești de ea? Magda Ciumac face nuntă! Cine este miliardarul care îl va înlocui pe Tolea: „M-am hotărât să fac public totul”! E plin de bani! Uite ce cadouri scumpe îi face:

Cine este miliardarul care o va lua de soție pe Magda Ciumac și cum s-au cunoscut. Bruneta a făcut primele declarații, în direct la tv, despre bărbatul care a cucerit-o definitiv. Cei doi se pregătesc de nuntă.

Magda Ciumac și-a găsit în sfârșit liniștea și se va căsători cu Sadino, miliardarul despre care până acum nu a vrut să dea prea multe detalii.

„Noi nu ne-am cunoscut acum 7 luni, de 7 luni este totul oficial. Noi ne cunoaștem de cinci ani. Acum cinci ani, am mers cu sora mea la Milano și, în aeroport, era domnul… Sadino îl cheamă, el era cu doi prieteni de-ai lui, veneau în Timișoara să cumpere terenuri.

Se uita la mine cu o privire care, pentru mine, a cea mai caldă pe care am văzut-o la un bărbat. Este un om foarte special și nu adresez astfel de cuvinte chiar oricui,” a dezvăluit Magda Ciumac, care la sfârșitul anului trecut a declarat că prima oară a refuzat cererea în căsătorie.

Se pare că miliardarul îi face cele mai frumoase și scumpe surprize, judecând după postările Magdei: „Să primești 3 inele de la același bărbat în 7 luni de zile…asta înseamnă să fii iubită! Un bărbat adevărat este acela care deși a cucerit femeia lui, continuă a o cuceri zi de zi!

Aur, diamante…astea: n-au valoare…atunci când nu există respect și iubire pură! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot! Și…da!!! Fără laudă! Sunt toate cu diamante!!! Te iubesc foarte mult, Savino! Îl iubesc pentru faptul că este un om puternic, decis, hotărât, calm și un adevărat tată pentru fiul meu!

Considerându-l și fiul său! Peste tot unde mergem: spune: fiul nostru! Din prima zi am știut că el este alesul meu! Nu o să credeți; ne-am întâlnit și acum 5 ani într-un aeroport! Am schimbat 3 vorbe, ne-am privit, am fost în același avion și ne-am mai reântâlnit după 5 ani! Destinul! Știe tot despre trecutul meu și mi-a spus că îl interesează doar viitorul nostru!

Are privirea cea mai caldă, vocea, cea mai frumoasă și are tot ce mi-am dorit la un bărbat adevărat! ♥️♥️♥️Pentru cei care o să încerce a îi da mesaje ori cereri viitorului meu soț: am parola lui! Contul lui pe telefoanele mele! Răspund eu! Nu e loc de nimeni și nimic între noi! Eu sunt stăpâna la tot!”.

Magda Ciumac este cunoscută drept fosta soție a luptătorului K 1 Tolea Ciumac. Cei doi, care au împreună un băiețel, s-au separat, în urmă cu ceva timp, iar acesta din urmă și-a refăcut viața alături de o altă femeie, Alina. Magda Ciumac și Alina au ajuns în instanță după ce aceasta din urmă a început să o calomnieze pe fosta parteneră de viață a lui Tolea Ciumac.

Lasă un răspuns

Top