Esti aici
Acasa > Curiozitati > Imagini emotionante, Un pui de căprioară a fost salvat de militari, după ce a fost luat de viitură, la Covasna

Imagini emotionante, Un pui de căprioară a fost salvat de militari, după ce a fost luat de viitură, la Covasna

Salvare emoţionantă în Covasna, după ce un pui de căprioară a fost luat de viitură. Povestea are însă un final fericit, iar eroi au fost militarii Batalionului 22 Vânători de Munte Cireşoaia.

Puiul a ajuns într-o apă adâncă de peste un metru şi jumătate, la marginea localităţii Lunca Mărcuşului. Era aproape epuizat în momentul în care a fost găsit de militari. A început totuşi să înoate disperat spre salvatori

Oamenii au reuşit să îl scoată din apă şi l-au dus la unitate. Căprioara va fi preluată în scurt timp de cei de la Direcţia pentru Protecţia Animalelor.

Un pui de căprioră a fost salvat de militarii din cadrul Batalionului 22 Vânători de Munte din Sfântu Gheorghe, sâmbătă, din zona Lunca Mărcușului, unde inundațiile au făcut prăpăd.

„Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Vânătorii de munte acționează în continuare în sprijinul populației din județul Covasna, dar şi al sufletelor ce nu se pot apăra singure. Militari din cadrul Batalionului 22 Vânători de Munte din Sfântu Gheorghe intervin în localități din județul Covasna pentru înlăturarea efectelor produse de ploile abundente”, arată o informare publicată de Ministerul Apărării Naționale pe Facebook.

Un detașament format din peste 30 de militari și 4 mijloace tehnice acționează în zona localităților Lunca Mărcuș și Băcel pentru pentru evacuarea cetățenilor și a bunurilor din gospodăriile afectate de inundații și pentru limitarea efectelor inundațiilor.

Lasă un răspuns

Top