Esti aici
Acasa > Curiozitati > Iată o soluţie rapidă, comodă şi foarte eficientă pentru a ascunde părul de pe mâini fără să foloseşti lamă sau ceară sau să mergi la salon! VIDEO

Iată o soluţie rapidă, comodă şi foarte eficientă pentru a ascunde părul de pe mâini fără să foloseşti lamă sau ceară sau să mergi la salon! VIDEO

Părul de pe mâini şi faţă este foarte inestetic, dar să-l epilezi mereu nu e deloc comod, mai ales că pot apărea iritaţii. Iată o soluţie mai rapidă, mai comodă şi foarte eficientă.

Dacă eşti brunetă, probabil te confrunţi şi tu cu problema părului de pe antebraţe şi faţă. Este inestetic, ai vrea să scapi de el, dar pentru asta ar trebui să foloseşti lama de ras sau ceară de epilat, ceea ce ar duce la iritaţii la fel de inestetice ca şi părul. Ce rămâne de făcut? Foloseşte metoda recomandată de Pinkie Rice, o blogger-iţă filipineză pasionată de machiaj şi cosmetice.

Ea foloseşte un produs oxidant special pentru faţă şi corp, dar în lipsa lui te poţi descurca şi cu un decolorant pentru păr. Acesta se găseşte sub formă de pudră plus loţiune sau lichid. Cele două ingrediente se amestecă, exact ca în clipul video, până obţii o pastă. Aceasta se aplică pe zonele cu păr şi se lasă aproximativ 5 minute apoi se clăteşte cu apă din abundenţă.

Operaţiunea se repetă la două-trei săptămâni, în funcţie de ritmul în care creşte părul.
Atenţie! Oxidantul de păr este destul de dur pentru piele şi e posibil să apară o iritaţie care trece de la sine într-o jumătate de oră. Înainte să aplici crema pe zone întinse, aplică o cantitate mică pe o zonă ascunsă şi observă reacţiile.

Urmăreşte clipul de mai jos pentru a vedea cum să ascunzi părul de pe mâini şi faţă!

Lasă un răspuns

Top