Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscopul zilei de 12 iulie 2018. Schimbare de look, magie în doi şi încercări la locul de muncă

Horoscopul zilei de 12 iulie 2018. Schimbare de look, magie în doi şi încercări la locul de muncă

Horoscop, sâmbătă, 12 mai 2018. Berbecii au parte de tensiuni în relațiile cu șefii sau cu persoane în vârstă

Horoscopul zilei 12 iulie 2018. Este un moment benefic pentru dragoste, aşa că problemele cuplurilor aflate în impas se vor rezolva armonios, iar cei mai fericiţi se vor bucura de momente de magie în doi.

Iată care sunt previziunile astrologice pentru toate zodiile:

Citeste si: Horoscop 12 iulie 2018. Dragoste pe viaţă, bani mulţi și o veste bună

Horoscop 12 iulie 2018 Berbec
Se anunţă o zi plină de ambiţie şi putere de muncă pentru Berbeci. Sunt deschişi tuturor proiectelor şi provocărilor pentru că îşi doresc cu ardoare o ascensiune în plan profesional.

Horoscop 12 iulie 2018 Taur
Dragi Tauri, astăzi veţi avea parte de ceva neînţelegeri în viaţa de cuplu. Lăsaţi deoparte orgoliul şi mândria, iar lucrurile vor decurge armonios.

Horoscop 12 iulie 2018 Gemeni
Iar pentru Gemeni, ziua de azi vine la pachet cu doze crescute de energie, iar asta îi poate face un pic cam irascibili. O schimbare de look însă va fi binevenită!

Horoscop 12 iulie 2018 Rac
Racii revin la forma fizică de invidiat, sunt extrem de optimişti şi încrezători, iar spre seară devin protagoniştii unui moment de magie în doi.

Horoscop 12 iulie 2018 Leu
Dragi Lei, vă dedicaţi complet oamenilor pe care îi iubiţi şi le oferiţi totul. Sunt şanse mari să vă întâlniţi cu un fost partener şi să simţiţi că inima vă bate puternic.

Horoscop 12 iulie 2018 Fecioară
Fecioarele se află într-o relaţie stabilă şi le place să împărtăşească multă dragoste şi pasiune. Astăzi vor fi ceva mai preocupate de bunăstarea şi stabilitatea în familie.

Horoscop 12 iulie 2018 Balanţă
Se anunţă o zi cam agitată pentru Balante. La locul de muncă trec printr-o mulţime de încercări, dar acţionează de două ori mai repede decât ceilalţi.

Horoscop 12 iulie 2018 Scorpion
Dragi Scoprioni, faceţi tot posibilul să aveţi un cămin fericit şi să vă faceţi partenerul să radieze. Treceţi printr-o perioadă de schimbare care va fi benefică.

Horoscop 12 iulie 2018 Săgetător
Săgetătorii se lasă ghidaţi de impulsurile inimii, iar atunci când încep o relaţie, o fac cu pasiune şi devotament. Au tendinţa de a se implica prea mult, iar dacă nu sunt atenţi pot avea probleme.

Horoscop 12 iulie 2018 Capricorn
Capricornii au parte de armonie în relaţie, dar să nu uite că există riscul de a avea unele certuri sau discuţii.

Horoscop 12 iulie 2018 Vărsător
Dragi Vărsători, aveţi un mare simţ al dreptăţii, sunteţi sociabili, dar apar ceva probleme la locul de muncă. Încercaţi să nu plecaţi urechea la ce spun alţii şi mergeţi înainte orice s-ar întâmpla.

Horoscop 12 iulie 2018 Peşti
Tendinţa de izolare a Peştilor poate crea probleme în viaţa de cuplu. Trebuie doar să fie mai activi, mai încrezători şi să acorde mai multă atenţie partenerului.

Lasă un răspuns

Top