Esti aici
Acasa > Evenimente > Dragnea il ataca dur pe Iohannis: „Nu-s prost. Miza lui Iohannis e ca eu sa nu mai exist. A contribuit la condamnarea mea”

Dragnea il ataca dur pe Iohannis: „Nu-s prost. Miza lui Iohannis e ca eu sa nu mai exist. A contribuit la condamnarea mea”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis, spunând că președintele României a contribuit la condamnarea sa și că miza acestuia este ca el „să nu mai existe”.

Dragnea a declarat, la Antena 3, că prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, i-a spus preşedintelui Iohannis că, dacă „aranjează” condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive, ea va da jos Guvernul Dăncilă a doua zi.

Citeste si: Horoscop 12 iulie 2018. Dragoste pe viaţă, bani mulţi și o veste bună

Dragnea susţine că e clar că „miza principală a lui Iohannis este ca el să nu mai existe.

„Eu vă spun ce vorbeau Raluca Turcan şi Ludovic Orban, şi vorbind şi cu oameni din PSD, şi cu oameni din alte partide. Raluca Turcan i-a promis preşedintelui Iohannis că, dacă dumnealui aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă Guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul n-a picat. Bun, nici acum nu au înţeles şi nu vor înţelege niciodată ce înseamnă acest partid, ce înseamnă PSD. (…) Nu-s prost. E clar ca miza principală a lui Iohannis este ca eu să nu mai exist.”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă el crede că Iohannis a contribuit la condamnarea sa, acesta a spus: „Da. Asta este părerea mea”.

Lasă un răspuns

Top