Esti aici
Acasa > Evenimente > Horoscop, joi, 14 septembrie 2017. Fecioarelor li se pregătește ceva. Sunt lucruri bune, plănuite de apropiații lor sau de superiori

Horoscop, joi, 14 septembrie 2017. Fecioarelor li se pregătește ceva. Sunt lucruri bune, plănuite de apropiații lor sau de superiori

Horoscop 14 septembrie 2017. Fecioarelor li se pregătește ceva. Sunt lucruri bune, plănuite de apropiații lor sau de superiori

Horoscop 14 septembrie 2017 – Berbec

Ai astăzi șansa de a remedia o problemă mai veche, care îți submina relațiile cu cei dragi sau doar cu o anumită persoană, foarte dragă ție.

Horoscop 14 septembrie 2017 – Taur

Este o zi care creează un context favorabil pentru o împăcare cu o persoană din familie pe care o prețuiești foarte mult. Secretul este să fii generos și sincer.

Horoscop 14 septembrie 2017 – Gemeni

S-ar putea să îți iasă în cale chiar persoana de care ai nevoie pentru a rezolva cea mai importantă problemă pe care o ai acum. Trebuie doar să fii atent și să asculți ce spun ceilalți.

Horoscop 14 septembrie 2017 – Rac

Ai șansa de a prinde din zbor informații despre noi metode de a-ți spori veniturile sau de a scădea unele cheltuieli, ceea ce e același lucru pentru un om econom ca tine.

Horoscop 14 septembrie 2017 – Leu

Este important să te concentrezi pe problemele personale, pentru că șansa îți surâde în acest domeniu. Cu siguranță și ceilalți se vor bucura pentru împlinirile tale!

Horoscop 14 septembrie 2017 – Fecioară

Se pun la cale lucruri bune pentru tine, chiar dacă nu știi nimic despre asta sau ai doar o vagă bănuială. Așadar, iese soarele și pe strada ta, iar asta se va întâmpla foarte curând.

Horoscop 14 septembrie 2017 – Balanță

O întâlnire cu o persoană specială îți poate schimba viziunea despre anumite probleme cu care te confrunți, inclusiv cele sentimentale sau profesionale.

Horoscop 14 septembrie 2017 – Scorpion

Reușești să te consolezi cu o mică reușită, pe care o prețuiești ca și cum ar fi pe măsura celei pentru care ai depus eforturi deosebite în ultima perioadă.

Horoscop 14 septembrie 2017 – Săgetător

Este o zi specială, care aduce o deschidere către alte soluții, de cu totul altă factură, pentru ceea ce nu ai reușit să împlinești până acum.

Horoscop 14 septembrie 2017 – Capricorn

Cineva îți deschide ochii asupra unor soluții la care nu te-ai gândit, pentru că sunt rezultatul unor mecanisme pe care nu le iei, de obicei, în considerare.

Horoscop 14 septembrie 2017 – Vărsător

Partenerul de cuplu sau o altă persoană importantă pentru tine îți aduce o veste bună sau te anunță că se creează condițiile pentru a primi așa ceva.

Horoscop 14 septembrie 2017 – Pești

Poți avea o reușită la serviciu, una care te va menține o vreme în atenția celorlalți, iar unii te vor asocia mult timp de acum încolo cu această imagine pozitivă.

Lasă un răspuns

Top