Esti aici
Acasa > Curiozitati > Flori, MESAJ după ce i s-a întâmplat la Vocea Spaniei. A reacționat și Ambasada romaniei

Flori, MESAJ după ce i s-a întâmplat la Vocea Spaniei. A reacționat și Ambasada romaniei

Antonio Orozco a îngenunchiat pe scenă de la Vocea Spaniei când a auzit cât de frumos cantă Flori, româncă noastră de doar 14 ani. A fost un gest impresionant care a arătat cât de mult o apreciază pe această copilă. Flori Alexandra a reacționat în acest sens și a transmis un mesaj după gestul lui Antonio Orozco. „Antonio Orozco, una persona que tiene la fortaleza de emocionar e inspirarme no sólo a mi, sino que a miles de personas, una persona con un gran corazón, una persona humilde con una voz conmovedora&hellip, ¿arrodillado delante de mi?

Una solă palabră: IMPRESIONANTE. Antonio eș el mejor coach que puedo tener. Prometo no desepcionarte „, a scris Flori pe Facebook.”Antonio Orozco, o persoană care are puterea de a emoționa și de a inspiră nu doar pe mine, ci mii de oameni, o persoană cu o inimă mare, o persoană cu o voce care emotionează… ingenunchează în față mea?

Un cuvânt: IMPRESIONANT. Antonio este cel mai bun antrenor pe care îl pot avea. Promit să nu te dezamăgesc „, a fost mesajul feței. Ambasada a reacționat În plus, și Ambasada României în Spania a scris câteva rânduri: „Talentată romancă de numai 14 ani (Flori), care locuiește în Spania, de câțiva ani, a încântat juriul și publicul emisiunii”La Voz Kids”(Vocea Spaniei pentru juniori).

Felicitări și mult succes în continuare! „. Iată momentul feței!

Lasă un răspuns

Top