Esti aici
Acasa > Curiozitati > ‘E diabolic!’. Ilie Năstase despre cum a negociat Ţiriac un contract de milioane de dolari pentru Halep

‘E diabolic!’. Ilie Năstase despre cum a negociat Ţiriac un contract de milioane de dolari pentru Halep

Chiar dacă nu o face în mod oficial, Ion Ţiriac reprezintă interesele Simonei Halep în negocierea contractelor de sponsorizare, cei apropiați relatând că el se află în spatele loviturilor financiare ale liderului clasamentulului WTA.

‘E diabolic!’. Ilie Năstase despre cum a negociat Ţiriac un contract de milioane de dolari pentru Halep

Bun amic cu Țiriac, Ilie Năstase a dezvăluit cum a reuşit miliardarul să îi obţină Simonei un contract excelent cu Nike, chiar la începutul acestui an.

„Țiriac îi negociază contractele şi riscă foarte mult. E diabolic! Ori foarte mult, ori nimic! Contractul cu Nike l-a negociat la sânge! Ăia au vrut să îi dea cât îi dădea Adidas, iar el le-a zis că vrea dublu!

‘Păi, știți, că Adidas a refuzat-o…’. Ce le-a zis Țiriac? ‘Adidas a refuzat numarul 1 mondial! Vreți numărul 1 mondial? Atâta vă costa!’ I-a zis și ei: ‘Dacă nu îi iei de acolo, îți dau eu banii de la mine!’.

Asa făcea și cu Becker, risca enorm. A pierdut mult, dar a câștigat mult mai mult!”, a povestit Ilie Năstase pentru Fanatik.

Simona Halep câştigă două milioane de dolari pe an de la Nike, plus bonusuri legate de performanţă.

Lasă un răspuns

Top