Esti aici
Acasa > Evenimente > Exclusiv. Paris Hilton vine în România, la NUBA #Summervibes

Exclusiv. Paris Hilton vine în România, la NUBA #Summervibes

Paris Hilton va veni în România săptămâna viitoare, la clubul NUBA Summervibes, o locaţie foarte populară printre vedete, pe timp de vară.

Paris Hilton va sosi cu un avion privat şi va fi DJ în club, iar petrecăreţii vor dansa pe muzica aleasă de ea.

Articolul continua dupa recomandari

Citeste si: Horoscop 29 iunie 2018. Dorinţă împlinită, chemarea dragostei și bani

Potrivit organizatorilor, cea mai faimoasă moștenitoare din lume și totodată promotoarea unui stil de viață extrem de exclusivit și opulent, Paris Hilton, vine în România la ințiativa Grupului NUBA.

Paris Hilton va susține primul show live în calitate de DJ, în Romania, joi 5 iulie 2018 la NUBA #Summervibes în București. Paris Hilton a devenit DJ în urmă cu 5 ani iar în prezent susține un show săptămânal pe perioada verii la Ibiza iar in restul anului aceasta mixează în Las Vegas, România fiind ceva cu totul exotic pentru starul internațional.

NUBA promite o petrecere extraordinară
“Ne dorim să menținem o constanță și o frecvență în ceea ce facem, nu vrem ca prezența unui mega star internațional să fie ceva singular. Pentru clientii Nuba sperăm să devină o obișnuiță să vadă nume celebre, precum Gianluca Vacchi, Paris Hilton, Craig David în locațiile noastre” Jean Sasu co-fondator NUBA Group.

Paris Hilton este cunoscută pentru stilul său extrem de opulent, pentru petrecerile private pe care le susține, avioanele și mansion-urile în care locuiește, colecția impresionantă de bijuterii, haine scumpe sau pantofi, însă puțină lume din Europa cunoaște și faptul că aceasta este un DJ de succes pe plan internațional.

Lasă un răspuns

Top