Esti aici
Acasa > Curiozitati > Dramatica și dureroasa poveste a bărbatului cu un testicul blocat într-un scaun IKEA

Dramatica și dureroasa poveste a bărbatului cu un testicul blocat într-un scaun IKEA

Nu-i destul că trebuie să le asamblezi singur, te mai și atacă mișelește, chiar acolo unde îi e voinicului mai greu? Un scaun IKEA a ținut captiv un testicul al unui brav bărbat timp de mai multe minute, incident care l-a determinat pe acesta să facă o plângere pe contul de Facebook al companiei suedeze. Rezultatul? O lume întreagă s-a amuzat!

Dramatica și dureroasa poveste a bărbatului cu un testicul blocat într-un scaun IKEA
Claus Jørstad, bărbatul cu un testicul captiv într-un scaun IKEA
Dramatica și dureroasa poveste a bărbatului cu un testicul blocat într-un scaun IKEA
Scaunul care i-a sechestrat testicului lui Claus Jørstad
Dramatica și dureroasa poveste a bărbatului cu un testicul blocat într-un scaun IKEA
Soluția lui Claus Jørstad pentru ca niciunul dintre testiculele sale sa nu mai sufere

Un bărbat din Norvegia s-a îndreptat în pace și cu gânduri bune către magazinul cu produse de mobilier fabricate de vecinii și prietenii suedezi, IKEA. În mintea sa lucrurile erau simple, avea nevoie de un scaun pentru a-l așeza în cabina de duș, accesoriu de maximă necesitate după ce suferise o accidentare la genunchi și nu se ținea prea bine pe propriile picioare.

L-a văzut, s-au plăcut și a plecat cu el acasă, scaunul Marius, culoare roșie.

Când i-a venit vremea, scaunul s-a așezat în cabina de duș, iar omul deasupra lui. Acțiunea părea dintr-un film plictisitor, în care se petrec numai lucruri pozitive, numai că, la un moment dat, totul a luat-o razna…

„Așezat pe scaun am remarcat că s-a produs un accident. M-am aplecat să văd ce mama naibii se întâmplase și nu mi-a venit să cred ochilor: am realizat că mica mea nucă se scursese printr-o gaură scaunului”, scrie Claus Jørstad, eroul acestor rânduri în plângerea adresată IKEA .

Conform relatărilor din presa britanică, norvegianul face referire la organele sale genitale numindu-le „cârmaciul și cei doi marinari”, o traducere liberă făcută cu Google Translate ne spune că s-ar putea să se refere și la „Popey și cei doi barcagii”.

Oricum ar fi dorit să le zică, lucrurile erau clare pentru Claus Jørstad, era în belea. Și pe măsură ce timpul trecea și apa ce curgea din duș se încălzea, beleaua devenea și mai mare, odată cu temperatura corpului testiculele sale își măreau dimensiunile, unul dintre ele înțepenindu-se într-o gaură a scaunului, făcându-i imposibilă orice mișcare.

Nu s-a panicat… „Cum era clar că nu mă mai puteam mișca, am încercat să mă gândesc la o soluție pentru a ieși din această mizerie. După ce m-am tot gândit, întorcând problema pe toate fețele, am realizat ceea ce părea clar de la început, nu aveam nicio idee despre cum am să scap”, deapănă în continuare Claus povestea vieții sale.

Din fericire, soluția a venit singură. „Apa dușului a început să se răcească, am început să tremur. Apa era din ce în ce mai rece, chiar mai rece decât zâmbetul soacrei mele atunci când m-am însurat cu fiica ei”, spune Claus. Dar odată cu apa rece și testiculele au început să se micșoreze, cel captiv eliberându-se fericit din captivitate.

Ca o companie multinațională care se respectă, IKEA a răspuns, tot pe Facebook, plângerii norvegianului de 45 de ani, căsătorit, tată a trei copiii.

„Hei Claus, îți recomandăm în primul rând să scoți scaunul de sub duș, dar dacă ții totuși mult la această idee, și-l păstrezi acolo, asigură-te că vei fi îmbrăcat cât se poate de adecvat pentru excursia ta la mare”, i-au scris suedezii, cu ceva simț al umorului.

După pățania sechestrării testiculului său în scaunul Marius, Claus Jørstad spune că mai are o singură întrebare pentru IKEA: modelul este livrabil și în culoarea galbenă?

Ca să fim chiar răi, rămâne o întrebare la care noi, băieții români, trebuie să ne răspundem cu oarece dificultate: cât de mici să ai testicule, astfel încât să nu le spui coaie și să treacă prin găurile unui scaun? Ei da, să nu fim modești din punctul ăsta de vedere… 🙂

Lasă un răspuns

Top