Esti aici
Acasa > Curiozitati > VIDEO! Doi pensionari din Covasna sunt cercetaţi penal, după ce au cultivat cannabis CULTURA de invidiat in ROMANIA

VIDEO! Doi pensionari din Covasna sunt cercetaţi penal, după ce au cultivat cannabis CULTURA de invidiat in ROMANIA

Poliţiştii şi procurorii au descins la locuinţa bătrânilor şi au descoperit o cultură de peste 900 de plante de cannabis. Cei doi sunt cercetaţiu pentru cultivare fără drept a drogurilor de risc.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, au efectuat, la sfârşitul săptămânii, două percheziţii domiciliare. Au fost vizate locuinţa şi reşedinţa unei persoane, de 64 de ani, bănuite de cultivare ilicită de plante de cannabis.

„Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză ar fi cultivat, începând cu luna martie a acestui an, plante de cannabis. În urma cercetărilor şi a percheziţiilor, au fost descoperite două culturi outdoor de cannabis, fiind ridicate 959 de plante de culoare verde – olive şi seminţe de cannabis. Două persoane, de 64 şi 71 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri. Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de cultivare fără drept a drogurilor de risc“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Lasă un răspuns

Top