Esti aici
Acasa > Curiozitati > Divorț, după 14 ani de căsnicie, pentru că soția a făcut mișto de Messi, iar el, de frumosul Ronaldo…

Divorț, după 14 ani de căsnicie, pentru că soția a făcut mișto de Messi, iar el, de frumosul Ronaldo…

Fotbalul e un joc în care 22 de jucători aleargă o minge pe teren, și care provoacă trăiri intense în miliarde de oameni…

Divorț, după 14 ani de căsnicie, pentru că soția a făcut mișto de Messi, iar el, de frumosul Ronaldo…

Cupa Mondială de Fotbal, ce se desfășoară în acest an în Rusia, este un fel de regal oferit microbiștilor, care trăiesc la fel de intens acest tip de eveniment doar o dată la patru ani.

Potrivit publicației Argumenti i Fakty, într-o familie rusească s-a iscat o ceartă fix după victoria echipei Argentinei împotriva Nigeriei, care i-a permis echipe sud-americane accederea în fazele eliminatorii ale competiției.

Autorul primului gol în poarta africanilor a fost Lionel Messi, soțul fiind un fanatic admirator al jucătorului argentinian.

Arsen a fost extrem de încântat de performanța idolului său, însă, soția sa, Liudmila, la fel de pasională în ale fotbalului, dar pentru Cristiano Ronaldo, a început să facă mișto de Messi.

”Asta a fost ultima picătură pentru mine. De la începutul campionatului mondial de fotbal, ea m-a ironizat în mod constant, pe mine și pe jucătorul meu preferat, pe motiv că a jucat foarte slab și că nu a marcat nici măcar în penalty-ul cu Islanda.

Și când a început din nou să vorbească urât de Lionel și performanțele lui, m-am aprins și, în replică, i-am zis și eu tot ce credeam despre frumosul ei Ronaldo, despre echipa Portugaliei, despre ea și despre toate celelalte cluburi după care Liudmila este nebună. După care… ea și-a luat toate actele și a plecat” – a povestit soțul corespondentului publicației Argumenti i Fakty.

Lasă un răspuns

Top