Esti aici
Acasa > Evenimente > O fetita de 6 ani a murit spulberata de o masina, in Dambovita. Video dramatic de la accident

O fetita de 6 ani a murit spulberata de o masina, in Dambovita. Video dramatic de la accident

O fetiță de 6 ani a murit spulberată de o mașină, în localitatea Corbii Mari, județul Dâmbovița. Scena a fost filmată de o cameră de supraveghere amplasată lângă locul dramei.

Imaginile arată fetița traversând în viteză strada, prin loc nepermis, în comuna Corbii Mari, din Dâmbovița. Se pare că nu a văzut mașina care venea din stânga sa.

Citeste si: Horoscop 8 iulie 2018. Bani, iubire pasională și o intervenţie eroică

Copila a fost lovită în plin și aruncată câțiva metri. Nu a supraviețuit impactului. CORBII MARI: O fetiță a murit lovită de o mașină TRAGEDIE! O fetiță de ȘASE ANI din Dâmbovița a murit într-un CUMPLIT ACCIDENT de mașină!
Potrivit primelor informații neoficială, micuța ar fi sărit în fața mașinii, găsindu-și sfârșitul într-un mod tragic.

Imediat după accident, o femeie este văzută fugind către locul unde a fost aruncată copila. Accident mortal în comuna Corii Mari, din județul Dâmbovița. O fetiță de 6 ani, lăsată nesupravegheată a sărit în fața unei mașini. Șoferul nu a putut evita impactul, iar copilul nu a putut fi salvat. Acidentul a avut loc în comunitatea de romi din localitate. Pentru a preveni incidente ulterioare, la fața locului intervin polițiști și jandarmi.

La volan era un șofer de 40 de ani, care e și el originar din Corbii Mari. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Eveniment rutier îngrozitor petrecut pe raza localității dâmbovițene Corbii Mari. O fetiță de numai 6 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină. Potrivit primelor informații, tot evenimentul s-ar fi produs din cauză că micuța ar fi fost lăsată nesupravegheată, dar poliția nu a stabilit încă circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Mai multe forțe de ordine ar fi sosit la fața locului pentru a evita și alte incidente, oamenii din zonă fiind revoltați de episodul îngrozitor.

Lasă un răspuns

Top