Esti aici
Acasa > Curiozitati > Descoperire uluitoare în Capitală! Zeci de cărţi de identitate arse şi tăiate, găsite în zona Pipera

Descoperire uluitoare în Capitală! Zeci de cărţi de identitate arse şi tăiate, găsite în zona Pipera

Descoperire bizara in Capitala! Zeci de carti de identitate, unele arse, altele taiate, au fost gasite aruncate pe un teren din zona Pipera.

Actualizare: Politia Capitalei a anuntat ca a demarat o ancheta, in urma publicarii imaginilor din zona Pipera.

„In urma sesizarii formulate de reprezentanti ai unui post de televiziune, cu privire la faptul ca pe un teren viran de pe raza sectorului 2 au gasit mai multe fragmente ce par a fi de carti de identitate, la fata locului s-a deplasat grupa operativa a Sectiei 7 Politie, care a demarat cercetarea criminalistica a locului.

Urmeaza sa se stabilesca autenticitatea fragmentelor gasite, provenienta, precum si modul in care au ajuns in acea zona. Se vor dispune expertize si vor fi efectuate investigatii in vederea stabilirii tuturor circumstantelor, precum si a situatiei de fapt si de drept”, precizeaza Politia Capitalei.

Unele dintre cartile de identitate gasite pe un camp din zona Pipera sunt expirate, altele sunt arse, taiate, marea majoritate fiind deteriorate.

Regulile privind distrugerea actelor de identitate au un regim special si exista proceduri extrem de stricte, iar documentul se preda in momentul in care orice cetatean primeste o carte de identitate noua si valabila.

Lasă un răspuns

Top